Luni, 30 august 2021, se va încălzi în aproape toată țara. Sunt temperaturi normale pentru finalul lunii august. Vor mai fi și ploi, dar slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo | Luni, 30 august 2021

Vremea în București

Ziua de luni aduce vreme frumoasă în București. Prima parte a zilei o să fie plină de nori, dar treptat cerul se degajă și soarele își intră în drepturi. La mijlocul zilei, termometrele vor arăta 28 de grade Celsius.

Vremea la munte

Va ploua mult la munte, mai ales în Munții Banatului și în Carpații Meridionali, unde aversele vor lăsa în urmă cantități mari de apă. Temperaturile nu se modifică prea mult față de ziua precedentă.


  • Sinaia - 17

  • Predeal - 19

  • Păltiniș - 15

  • Stâna de Vale - 13

Vremea la mare

Se mai încălzește pe litoral, dar și aici sunt condiții de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și chiar 27 de grade Celsius în unele stațiuni. Apa mării va avea în jur de 24...26 de grade Celsius.


  • Mamaia - 27

  • Costinești - 25

  • Vama Veche - 25

  • Gura Portiței - 25

Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

30 august - 6 septembrie - valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval. Temperaturile vor coborî cel mai mult în regiunile intracarpatice, iar precipitațiile vor fi în cantități normale pentru această perioadă, în toate zonele țării.

6 septembrie - 13 septembrie - temepratura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână. În schimb, cantitățile de apă se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

13 septembrie - 20 septembrie - temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru intervalul menționat, pe întreg teritoriul. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

20 septembrie - 27 septembrie - mediile valorilor termice și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.