Vineri, 27 august 2021, se întrevede o zi cu un cer plin de nori și ploi dese, în special în Banat, Crișana și Maramureș, iar spre seară precipitațiile cuprind și Transilvania, și jumătatea de nord a Moldovei. În rest, se mai încălzește. Temperaturile maxime pornesc de la 17 grade Celsius în nord-vestul teritoriului, unde va fi cel mai rece, și ajung la 32 de grade în sudul țării.

Prognoza meteo - vineri, 27 august 2021

Vremea la București

Vineri, 27 august, se va încălzi ușor, iar la jumătatea zilei termometrele vor arăta 30 de grade Celsius. Ziua de sâmbătă, 28 august, vine cu vreme caldă, dar instabilă. După prânz se adună norii pe cer și vor fi perioade cu averse, posibil mai însemnate cantitativ, descărcări electrice și vânt intens. Temperatura maximă se va situa tot în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Vremea la munte

Scad temperaturile, mai ales în masivele sudice și estice. Vor fi ploi torențiale cu tunete, fulgere și chiar grindină. La Păltiniș va fi cel mai rece, anume 13 grade Celsius, la Predeal 14, iar la Sinaia și Stâna de Vale 15, respectiv 16.

Vremea la mare

Și la mare se mai răcorește, iar ziua de vineri nu va fi atât de bună pentru plajă. Sunt așteptate ploi și temperaturile ajung până la 27...28 de grade Celsius. Weekendul, în schimb, aduce vreme frumoasă, iar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Cum va fi vremea sâmbătă, 28 august 2021

Vremea rămâne instabilă și sâmbătă. În majoritatea regiunilor vor fi perioade când cerul va fi plin de nori, vor fi ploi torențiale și descărcări electrice. În jumătatea de est a teritoriului va fi chiar răcoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 19...20 de grade și ajung până la 31...32 de grade în sud și sud-est.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.