Timp liber 4 Mai 2020 12:50

Pentru ca turismul litoral să nu fie compromis complet anul acesta, proprietarii de plaje se gândesc la soluții. Una dintre ele ar putea fi pereții de plexiglas.

Un bar de pe o plajă din Santorini a devenit primul din Grecia care instalează pereți de plexiglas în jurul șezlongurilor, pentru a-i proteja pe turiști de coronavirus.

Proprietarul barului Demilmar, aflat pe plaja din Perissa, a venit cu această idee pentru a se asigura că oamenii pot veni la plajă și că pot fi în siguranță în timpul petrecut aici.

Proprietarul, Charlie Chahine, a decarat că ”avem nevoie de o soluție pentru ca oamenii să se simtă în siguranță vara aceasta. Nu putem aștepta recomandări de la autorități. Trebuie să acționăm acum:”

Acesta mai spune că aceste șezlonguri vor veni și cu alte măsuri de protecție, cum ar fi dezinfectant. Angajații barului vor fi echipați tot timpul cu măști și mănuși.

Barul din Santorini are ocazia de a seta un trend care va fi urmat și de alți proprietari din țară și nu numai.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.