O companie din Italia a propus amplasarea unor pereți de plexiglas între șezlonguri pentru ca oamenii să poată merge la mare chiar și în vremea coronavirusului.

Pe măsură ce vara se apropie, italieni se întreabă dacă vor putea merge la mare anul acesta. Măsurile de carantină vor continua probabil și în următoarele luni, așa că italienii nu vor putea călători în străinătate în vacanța de vară. Mulți speră că măcar plajele locale să le poată vizita.

O companie de lângă Modena a venit cu o idee inedită: amplasarea unor pereți de plexiglas între șezlonguri.

Claudio Ferrari, proprietarul companiei, spune că barierele au scopul de a-i proteja pe oameni, dar și de a permite companiilor să își reia afacerile.

Cutiile din plexiglas sunt transparente și au pereți de 4,5 metri, cu un „acces" de la un metru și jumătate.

Emilia Romagna, salvamar și proprietarul unui club pe plajă, crede că a ideea este nerealistă. Nici președintele salavamarilor din Rimini nu este prea încântat de propunere.

"As vrea să văd cine se va băga de bună voie într-o astfel de cutie sub soarele arzător. Clienții noștri ar muri de deshidratare. Cine vine la mare vrea să stea la aer, nu închis într-un coteț de găini", a spus Mauro Vanni, președintele salavamarilor din Rimini, potrivit site-ului Wantedinmilan.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.