Romania a remizat in Kazahstan, scor 0-0, in cel de-al treilea meci din grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018, informeaza gsp.ro.

Avand in vedere ca jocul s-a desfasurat pe gazon sintetic, nationala Romaniei nu s-a putut adapta prea bine, jocul fiind sub nivelul aratat sambata, la Erevan, cand Romania a invins Armenia cu 5-0, cand au fost inscrise trei gluri in primele 15 minute, doborandu-se astfel recordul din 1933, cand, intr-un meci cu Iugoslavia, tricolorii au marcat trei goluri in 13 minute.

Arbitrii au lasat sa continue jocul dupa ce, in prima repriza, Grigore a fost lovit cu cotul si a iesit sangerand de pe teren. Echipa nationala a solicitat penalty si la Chipciu, la ultima faza a primei reprize, insa acesta nu a fost acordat.

Romania a mai pierdut alte doua puncte cu Muntenegru in meciul de debut, scor 1-1, scrie antena3.ro. A acumulat in totakl patru puncte dupa trei meciuri, noteaza stirileprotv.ro.

Urmatorul meci, Romania-Polonia, va avea loc pe data de 11 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.