Sport 28 Iulie 2016 09:20
Perechea Simona Halep/Monica Niculescu, beneficiara unui wild card, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul de la Montreal, cu premii totale de 2.714.413 de dolari.

Halep si Niculescu au invins in turul doi, scor 6-1, 6-3, in 56 de minute, cuplul ucrainean Katerina Bondarenko/Olga Savciuk.

In runda urmatoare, romancele vor intalni perechea care se va impune in meciul Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia) - Caroline Garcia/Kristina Mladenovic (Franta), cap de serie 2, scrie NEWS.ro.

Premiul pentru participarea in sferturile de finala este de , Halep si Niculescu vor primi 190 puncte WTA in clasamentul de dublu si 17.920 de dolari.

Simona Halep este in continuare in cursa pentru trofeu si la simplu. Ea va juca in optimi cu sportiva ceha Karolina Pliskova, favorita 14 si pozitia 17 in ierarhia mondiala.

Monica Niculescu a fost eliminata in turul doi de Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numarul 4 si pozitia a patra in ierarhia mondiala, scor 6-1, 7-5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.