Zanni l-a desființat pe Cristi Mitrea în direct, după ce acesta și-a dat cu părerea despre plecarea lui și a foștilor lui colegi de la Survivor România, având rolul de mentori pentru Războinici și Faimoși, înainte de unificarea celor două echipe.

Zanni, discuție aprins cu Cristi Mitrea

Zanni s-a întors recent din Republica Dominicană, unde în cadrul emisiunii Survivor România, a avut rolul de mentor pentru echipa roșie. Acesta a fost invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, unde a vorbit despre ceea ce s-a petrecut acolo.

„Eu i-am rupt live-urile mele. Eu mă simt în măsură. Și ăsta e talentul meu, judecata. Eu sunt cel mai bun critic. Și evident că sunt în măsură. Eu am fost acolo. Cine n-a fost acolo nu poate să vorbească cu mine că de ce. Am ajuns acolo și mi-am dat seama că oamenii nu sunt aceeași în fața camerelor. Eu până să ajung acolo, am zis că sunt nașpa toți. Îmi plăcea de Războinici. Am ajuns acolo și m-am îndrăgostit de toți, li se vede dulceața când vorbești cu ei în spatele camerelor. Când am stat cu ei de vorbă, îmi era drag de toți, nu mai voiam să-i văd afară. Și mi-a părut rău când se nominalizau”, a declarat Zanni, la Pro TV.

În emisiunea La Măruță, Cristi Mitrea a ținut să își dea și el cu părerea spunând că foștii Războinici și Faimoși au fost trimiși în Republica Dominicană cu un scop, pe care unii au reușit să îl atingă, alții nu. De asemenea, el a mai zis că unii nu fac altceva decât să își urmărească propriul interes, alții pentru a fi mentori și chiar a menționat care este, după părerea lui diferența dintre Zanni și Alex Delea, lucru care l-a scos din sărite pe Zanni, de la care a primit și replica.

„Eu consider că oamenii ăștia au fost trimiși acolo cu un scop. Unii și l-au atins, alții nu. Unii s-au dus pentru propriul interes, alții ca să facă sarcina respectivă și anume de a fi mentor. Călăuza trebuie să fie un om înțelept, în mintea mea, care să găsească calități sau să găsească ce nu funcționează într-un sistem și să ajute mai departe, ca să construiască, nu să destrame.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...

Diferența este între băieți, între Zanni și Delea. Ceea ce am observat este că Zanni s-a dus acolo și a spus, ‘Ok, sunteți slabi’. Eu consider că ai ocolit foarte mult rolul pentru care te-ai dus. Delea, cu firea lui naturală de a ține omul sus, a contat puțin mai mult”, a zis Cristi Mitrea, la Pro TV.

Zanni a început prin a spune că opinia exprimată de el este una care sună bine, este ideală, dar nu cântărește în niciun fel, deoarece el nu a fost prezent în cadrul emisiunii Survivor România, nu știe ce a vorbit el cu concurenții, în afara imaginilor difuzate pe micile ecrane. Nu s-a putut abține și i-a zis lui Cristi Mitrea că el știe premisa de la care a plecat și discuțiile pe care le-au purtat despre strategiile pe care ar trebui să le facă și a scos din nou în evidență faptul că el nu a fost alături de el în junglă, de aceea nu este în măsură să facă asemenea afirmații.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

„Este o opinie care sună bine. Este ideală. Numai că este o părere care nu cântărește absolut deloc, absolut nimic. Pentru că el nu a fost acolo. Nu știe ce am vorbit eu cu el. Nu știe ce s-a difuzat. Pentru că din alea trei zile, voi ați văzut niște imagini. Eu știu ce am vorbit cu ei și eu știu ce s-a decupat și ce s-a montat. Eu știu cât de optimist am fost. Eu știu premisa de la care le-am spus să plece și să facă o strategie reală. E departe ce am vorbit eu cu ei și ce s-a dat la televizor. Cristi nu a fost acolo cu mine ca să judece vreodată experiența reală și faptele de acolo. Cristi a văzut de acasă.

Nu are cum vreodată să aibă dreptate în detrimentul meu. Dacă și eu aș vedea aceleași imagini, aș zice ‘Zannidache, repetent, nota 4, afară!’. Ei n-au cum să mă lase pe mine repetent. Ai înțeles? Nu mă lași tu pe mine repetent, care nu știi ce am trăit!”, a zis Zanni, mai apoi.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.