Cristi Mitrea a avut o reacție neașteptată la adresa Roxanei Nemeș, după participarea acesteia la emisiunea Survivor. Ce a putut să spună fostul iubit al Andreei Mantea despre artistă?

Roxana Nemeș a părăsit show-ul după doar 4 săptămâni de competiție în Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate. Însă, drama ei nu s-a oprit aici. Invitată în cadrul emisiunii de la Pro TV, La Mărută, ea a fost subiectul unor remarci dure și umilitoare din partea lui Cristi Mitrea.

Drama Roxanei Nemeș a început când a fost nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană din motive de sănătate, mai precis din cauza endometriozei, o afecțiune ginecologică destul de serioasă. După ce s-a întors în țară, a fost invitată într-un show televizat, unde a trebuit să facă față unor acuzații și comentarii dure din partea lui Cristi Mitrea.

În timpul emisiunii, Mitrea a făcut afirmații jignitoare la adresa Roxanei, sugerând că aceasta nu a adus niciun beneficiu echipei sale din Survivor All Stars și că nu este înzestrată cu abilități pentru a face față competiției.

"Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici.", a declarat Mitrea.

Roxana Nemeș a reacționat prompt la aceste afirmații jignitoare, întrebând retoric de ce Cristi Mitrea comentează într-un mod atât de critic, mai ales că nu a fost el însuși participant în cadrul competiției Survivor.

"Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?", a replicat Roxana.

Cu toate acestea, fostul iubit al Andreei Mantea a continuat să o critice pe Roxana Nemeș, sugerând că nu are nicio abilitate pentru acest tip de concurs și că nu s-a implicat pe traseu. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Ce decizie a luat Alin Chirilă după eliminarea de la Survivor...
Ce decizie a luat Alin...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2024 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.