Alin Chirilă a luat o decizie extrem de importantă, la foarte scurt timp după eliminarea din cadrul competiției Survivor România care, de altfel, a șocat pe toată lumea.

Alin Chirilă, după eliminarea de la Survivor România

Alin Chirilă a fost unul dintre cei mai puternici și îndrăgiți concurenți de la Survivor România, iar toată lumea a fost șocată de faptul că nu a primit și susținere din partea celor de acasă. Fostul Războinic a reușit să covingă mai puține persoane să îl voteze decât Carmen Grebenișan, ajungând astfel să fie eliminat din competiția din care își dorea să iasă învingător.

Odată ajuns în România, și-a revăzut familia și prietenii, dar a dat și câteva declarații despre ceea ce a înseamnat concursul pentru el, fiind de părere că Survivor a fost o etapă prin care a trecut și că viața merge înainte, indiferent de ceea ce se întâmplă pe parcurs. De asemenea, consideră că din când în când, este recomandat ca oamenii să mai ia o pauză de la tot ceea ce fac, de la rețelele sociale, învățând în felul acesta să prețuiască lucrurile importante pentri ei. Emisiunea de la Pro TV l-a învățat să nu mai pună preț pe ceea ce nu este cu adevărat important pentru el.


„Viața merge mai departe. Survivor este o etapă. În mod sigur m-a întărit și mi-a oferit niște lecții. Este bine să ai o pauză în care ești tu cu tine. Fără tehnologie, fără rutină. Înveți să prețuiești multe lucruri care erau insesizabile. Viața, familia, cariera mea au devenit mult mai importante. Dar în alt mod. O să aloc alt timp. Am învățat în Survivor să ard pentru lucrurile cu adevărat importante. Familia! Acolo este puterea mea. Alături de ei o să fiu întotdeauna învingător!”, a declarat Alin Chirila, conform cancan.ro.

În ceea ce privește eliminarea sa din concurs, el a zis că a presimțit că se vor întâmpla lucrurile în felul acesta, încă de când Robert câștigase jocul pentru imunitate, cu o zi înainte ca Daniel Pavel să îi dea trista veste că el este cel care va părăsi, competiția. Luptătorul MMA a rezistat în Republica Dominicană timp de mai bine de trei luni, care s-au dovedit a nu fi atât de ușoare pe cât ar fi crezut. La final, le-a transmis un mesaj celor care au rămas să lupte pentru marele premiu.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

„Să vă spun sincer am simțit-o. Am avut un sentiment care mi-a prezis oarecum acest moment. Exact înainte de jocul de imunitate câștigat de Robert, cu o zi înainte, am visat toată această schemă și așa s-a și întâmplat. Am zis că nu e real, dar exact așa s-a întâmplat.

Sentimentele pe care le-am trăit aici pe parcursul celor trei luni jumătate mi s-au dovedit a fi intense și reale. (…) Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare, dar nu cu orice risc. Vreau să le spun colegilor care au rămas că viața lor continuă și după Survivor și, dacă au fost caractere aici, trebuie să fie și după. Ei să își asume tot ce scot pe gură, orice cuvânt, injurii, cuvinte grele, să le asume”, a spus Alin Chirilă, la Pro TV.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.