Cătălin Măruță a fost desființat de internauți pe Threads, după ce a jignit o persoanele cu dizabilități. Ce altă greșeală a făcut imediat după!

Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads

Aplicația Threads este disponibilă de aproximativ o săptămână în România și deja are sute de mii de utilizatori. Cătălin Măruță a vrut și el să fie în rând cu lumea, și-a făcut cont, iar imediat după ce a pus prima sa postare, și-a luat foarte mult hate. Cineva i-a zis că ar trebui să rămână pe Facebook, din punctul lui de vedere fiind o aplicație mult mai potrivită pentru vârsta sa, iar de aici până la izbucnirea unui întreg scandal a mai fost un singur pas.

Reacția prezentatorului de la Pro TV nu a fost tocmai una bună, dar toate criticile au pornit mai ales de la cuvintele pe care i le-a spus unei alte persoane care a dorit doar să facă o glumă nevinovată la adresa lui Măruță.

„Cătălin, acum șase ani eram în comă și era televizorul pornit pe emisiunea ta. M-am trezit din comă și l-am oprit. Încă un miracol făcut de tine”, i-a scris internautul.

Cătălin Măruță i-a dat replica, fără a se gândi că în felul aceste jignește toate persoanele cu dizabilități, iar asta a dus la multe reacții dure din partea utilizatorilor aplicației. Mai apoi el a venit cu scuze, dar nu l-au ajutat în niciun fel.

„Nu pot să cred că nu ți-au spus adevărul până astăzi! Știu cazul tău, nu erai în comă… pe fișa medicală scrie negru pe alb: retardare mentală, tulburări comportamentale și emoționale cu debut, de obicei, în copilărie și adolescență. Tulburări mentale și de comportament datorită utilizării substanțelor psihoactive. Acum afli și tu și prietenii tăi adevărul despre tine”, i-a zis Cătălin Măruță.

La doar câteva ore distanță, el a făcut niște afirmații dure despre Georgiana Lobonț care la fel ca și Andra pregătește un concert de zile mari, la Sala Palatului, unde mai în glumă, mai în serios, le-a spus fanilor că soția sa nu a mai susținut un asemenea concert, pentru că nu a mai avut loc.

Citeste si:
Azilele groazei: 11 persoane vulnerabile găsite de Poliție într-un...
Azilele groazei: 11 persoane...

„Dacă n-am găsit sală, n-am găsit la Sala Palatului… Lasă că fac alții care… Nu vreau să fiu răutăcios că vine Crăciunul”, a transmis el, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2023 - 07 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.