Andra afost, de-a lungul timpului, criticată dur din cauza greutății sale. Vedeta a oferit câteva declarații în acest sens, chiar dacă nu este pentru prima dată când o face. Iată ce a povestit partenera de viață a lui Cătălin Măruță.

Andra, critici dure din cauza greutății sale

Andra se află pe lista celor mai cunoscute cântărețe de la noi din țară și are mulți ani de carieră în spate. Viața de persoană publică a venit la pachet cu multe avantaje și dezavantaje. Unul dintre minusuri este faptul că, în permanență este cineva cu ochi pe și trebuie să fie foarte atentă la modul cum se poartă, cum se îmbracă, dar mai ales la felul în care arată, iar după cum a recunoscut chiar ea nu a avut niciodată un corp de invidiat, iar subiectul legat de greutatea sa a fost mereu unul sensibil, tocmai pentru că fiecare poză pe care o urcă în mediul online îi este analizată și măsurată.

Din punctul ei de vedere, este ceva normal ca nu toată lumea să fie la fel și ca oamenii să se accepte între ei fix așa cum sunt, dar nu toată lumea gândește precum ea. La un moment, din cauza cuvintelor dure pe care le primea, ajunsese să creadă că este o necesitate să fie slabă precum celelalte femei, dar și-a dat seama repede de faptul că sunt oameni, deloc puțini, care o apreciază așa cum este cu bune, dar mai ales cu rele.

Mai apoi, partenera de viață a lui Cătălin Măruță a recunoscut și faptul că a fost afectată multă vreme de comentariile răutăcioase, dar nu foarte serios, pentru că în esență, își cunoștea adevărata valoare. Fanii adevărați i-au fost mereu alături și îi vor fi în continuare, oricum ar arăta, deoarece îi apreciază munca și vocea, iar piesele lor le ajung la inimă de fiecare dată.

Acum, nici nu le mai dă importanță gurilor rele, pentru că a ajuns la vârsta la care știe clar care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ea.

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu.

Citeste si:
Care au fost cele mai grele momente din cariera Andrei: „Mă...
Care au fost cele mai grele...

Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.(...) Eu am fost afectată de comentariile răutăcioase, recunosc, dar nu foarte serios, pentru că știu cine sunt și nu cred că pot să fiu pe placul tuturor.”, a declarat Andra, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.