Zanni a fost refuzat de mai multe vedete din România, printre care se numără nimeni alta decât Iuliana Beregoi. Fostul concurent de la Survivor România i-a făcut aceste dezvăluiri Biancăi Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Zanni, refuzat și de Iuliana Beregoi

Zannidache a intrat în atenția oamenilor, odată cu lansarea primelor sale piese alături de Alex Velea. Iubitul Antoniei i-a întins acestuia o mână de ajutor, încă de la început, când nimeni nu credea în el și când chiar avea nevoie de ajutor. Artistul a fost impresionat de povestea lui de viață, a văzut potențial în acesta, iar odată cu trecerea timpului, el a început să evolueze pe cont propriu.

Tânărul a reușit să intre la inima oamenilor, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii Survivor România, unde nu doar că și-a spus povestea, dar a fost și foarte sincer în legătură cu situațiile din concurs, dar și cu colegii lui. De asemenea, el a și câștigat competiția care la vremea respectivă se difuza pe Kanal D. De-a lungul timpului, a mers în mai multe emisiuni unde a vorbit despre viața sa, dar de data aceasta a fost parcă mai sincer ca niciodată sau cel puțin așa le-a dat impresia fanilor lui care l-au urmărit deja.

Recent, el a fost invitatul Biancăi Drăgușanu care i-a pus tot felul de întrebări personale la care, în mod normal, ar fi trebuit să răspundă cu da sau nu, dar unde a dat și detalii. La un moment dat, Zanni a fost întrebat ce persoană publică l-a refuzat, în momentul în care și-a dorit să îl întâlnească, iar una dintre cele pe care a dat-o drept exemplu și despre care a și vorbit a fost Iuliana Beregoi cu care ar fi trebuit să se vadă, doar că nu s-a concretizat nimic. Mai apoi, a ținut să precizeze că au fost mai multe femei cu care a trecut prin aceeași situație, dar a refuzat să mai dea și alte nume.

„De multe ori. Uite, Iuliana Beregoi. Dacă i-am zis odată că e frumoasă, rămăsese cumva odată să ne vedem, zicea când vine la București, dar... nu s-a concretizat nimic. Înseamnă că am fost refuzat, nu? Atâta timp cât i-am zis ca e frumoasă.(...) Și mai sunt multe cărora... am aruncat așa propuneri.”, a povestit Zanni, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.