Invitat în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, Zannidache a primit tot felul de întrebări legate de viața privată, despre trecutul dureros, dar și despre cearta pe care a avut-o cu Ana Porgras în urma participării lor la Survivor România. Mai este sau nu supărat pe fosta gimnastă!

Zanni, mărturisiri despre Ana Porgras

Zannidache și Ana Porgras au fost doi dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România din toate sezonele și toată lumea a putut observa legătura care se formase între ei. Mulți ar fi putut jura că imediat după terminarea competiției, vor ajunge să fie împreună, ceea ce nu s-a întâmplat din cauza unor neînțelegeri care au avut loc între ei pe atunci.

Întrebat de Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni” de pe canalul de YouTube theXclusive dacă mai este supărat pe Ana Porgras pentru ceea ce i-a făcut în trecut, Zanni a oferit un răspuns sincer, fără a sta prea mult pe gânduri. El a ținut să menționeze, încă de la bun început, faptul că nu a fost niciodată supărat pe ea, ci s-a supărat mai degrabă pe faptul că nu a fost sinceră cu el.

Având în vedere că el nu avea alte intenții în ceea ce o privește, consideră că nu avea niciun motiv să-l mintă, iar el de-a lungul vieții sale a ajuns la concluzia că ajungi să faci un astfel de gest față de cineva, doar când o iubești și vrei să o protejezi de anumite lucruri. Dorindu-și doar să fie prieten cu ea, ar fi putut să accepte orice, pentru că, din punctul lui de vedere, într-o prietenie poți înțelege orice. La un moment dat, a dat de înțeles că atitudinea pe care o are nu se datorează faptului că dorește să nu fie rănit de cei din jur, pentru că dacă iubește lumina, nu înseamnă că urăște întunericul, după cum el a zis.

”N-am fost niciodată supărat pe ea. Am fost supărat doar pe faptul că nu a fost sinceră cu mine, că eu neiubind, nevrând iubire de la nimeni, n-ai cum să mă minți. Că minți o persoană doar dacă vrea să vă iubiți, ca să nu-i rănești sentimentele sau ca să îți urmărești interesul, chiar dacă nu este iubirea. Mai minți, că lumea mai minte, na. Eu nevrând iubire și vrând prietenie, n-ai de ce să mă minți, în prietenie poți să înțelegi orice.”, a declarat Zanni, la “Detectorul de minciuni”.

Citeste si:
Nosfe ar fi împlinit astăzi 38 de ani. Soția lui, gest suprem de...
Nosfe ar fi împlinit astăzi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.