Ilinca Vandici a oferit câteva declarații despre noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”, emisiunea ei de suflet al cărei sezon îl aștepta cu nerăbdare. Acesta a venit cu multe surprize pentru telespectatori având un nou jurat și difuzându-se pe noul canal, Kanal D2.

Ilinca Vandici, părere sinceră despre Alex Abagiu

La începutul acestei săptămâni, s-a difuzat prima ediție din acest sezon a emisiunii „Bravo, ai stil!”, pe Kanal D și încă din prima zi cele zece concurente le-au atras atenția atât celor din fața micilor ecrane, cât și juraților. În ceea ce îi privește pe cei trei jurați, a avut loc o schimbare majoră, noul coleg al Ralucăi Bădulescu și al lui Maurice Munteanu fiind nimeni altul decât Alex Abagiu.

Cei doi jurați au o relație specială cu noul lor coleg de platou pe care îl cunosc de ani buni și alături de care au mai lucrat în tot felul de proiecte și chiar Raluca Bădulescu a dezvăluit faptul că are impresia că le-a fost dintodeauna alături, că se potrivește formatului și că are mereu vorbele la el. Se bucură enorm că au ocazia de a se bucura împreună de emisiunea de la Kanal D2 și speră că vor rămâne în această formulă multă vreme de acum înainte, pentru că se potrivesc de minune.

Chiar și prezentatoarea emisiunii are o părere bună despre noul lor coleg. Ilinca Vandici s-a declarat încântată de de venirea lui Alex Abagiu în echipa lor, mai ales din prisma faptului că este pentru prima dată când au ocazia să lucreze împreună și la fel ca și ceilalți, are impresia că a fost mereu acolo cu ei, nu că a intrat de curând în proiect. Crede, de asemenea, că este foarte important că a urmărit și celalalte sezoane și a știut cumva ce îl așteaptă.

"Sunt foarte încântată de venirea lui Alex în echipă! Noi de cunoaștem de foarte mulți ani. Nu am avut ocazia să lucrăm până acum împreună, însă mi se pare că e cumva din peisaj, chiar dacă abia a venit, e de aici!

Știe exact despre ce e vorba, el este și omul care a urmărit toate celelalte sezoane, iubește moda. El este un artist prin desăvârșire și atunci mi se pare că e de aici. Rolul i se potrivește mânușă, comentariile au fost savuroase, mi-au plăcut foarte mult, s-a integram imediat. Este prieten vechi cu Maurice și cu Raluca", a declarat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.
Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.