A început Bravo, ai stil!, emisiunea care acum poate fi urmărită pe Kanal D2, iar o parte dintre concurente au reușit deja să atragă atenția asupra lor. Despre cine este vorba și cum s-a desfășurat prima ediție din acest sezon!

Prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! a venit cu surprize plăcute

Prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! s-a difuzat pe noul post de televiziune, Kanal D2, de la ora 19:00. Aceasta a început în forță, iar surprizele plăcute atât pentru cei din fața micilor ecrane, cât și penutr cei trei jurați ai competiției și anume Maurice Munteanu, Alex Abagiu și, nu în ultimul rând, Raluca Bădulescu. În fața acestora au defilat cele zece concurente care au încercat să impresioneze cu alegerile lor vestimentare încă din prima ediție, dar numai câteva dintre ele au reușit cu adevărat să se facă remarcate.

Una dintre concurentele care a reușit din prima este Iris, cea care pe lângă faptul că a purtat o ținută foarte frumoasă, care s-a bucurat de laudele lor, a făcut și o serie de dezvăluiri despre Maurice Munteanu pentru care a recunoscut că are o slăbiciune și o atracție fizică. Ea a zis că pasiunea aceasta vine de la mama sa, care îl apreciază foarte tare și care, la fel ca și ea, îl consideră unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz.

„Am o slăbiciune și o atracție fizică față de Maurice. Abia aștept să respir același aer cu el. Măi, mi se pare foarte sexy el, ca fler, ca tot. Mi se pare unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul românesc. Atracția față de Maurice am moștenit-o de la mami. De când am aflat că am intrat la casting mă bombardează cu link-uri, vezi că lui Maurice nu-i place asta… I-am zis, mami, dacă mai continui în felul ăsta îți dau block, că nu mai pot”, a zis Iris, la Bravo, ai stil!

O altă concurentă care le-a atras atenția și despre care chiar au avut ceva de comentat, nu neapărat de bine, a fost Alina. Concurenta activează de cinci ani în industria de beauty, ca make-up artist, motiv pentru care jurații au avut pretenții de la ea, încă de la început, dar se pare că a exagerat în ceea ce privește aplicarea iluminatorului pe piept, dar fiind începutul, toate concurentele au primit steluțe, deși au făcut anumite greșeli pe care în mod normal, cei trei jurați nu le-ar fi trecut ușor cu vederea.

Citeste si:
Concurentele de la „Bravo, ai stil!” continuă certurile. Beatrice...
Concurentele de la „Bravo, ai...

„Draga mea, mi se pare că ai o aliură foarte impozantă, mi se pare că îți funcționează culoarea asta foarte bine cu culoarea pielii tale. Voiam să te întreb, te-ai machiat tu sau te-a machiat cineva aici? (...) Un truc ar fi să nu folosim tot timpul un iluminator cu textură foarte fină pe zonă respectivă, pentru că uneori poate fi citit ca fiind transpirație.”, i-a zis Alex Abagiu concurentei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.