Emisiunea „Bravo, ai stil! ” este una dintre cele mai așteptate de la noi din țară, iar în curând noul sezon va putea fi urmărit de către telespectatori, doar că pe un alt canal. Marele anunț a fost făcut chiar de către Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Noi detalii despre Bravo, ai Stil! 2023

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D, a făcut un anunț extrem de important despre noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Acesta a dorit să dea vestea cea mare el însuși, fiind un aspect extrem de important pentru el, dar și pentru întreaga echipă. Ei bine, aceasta se va difuza începând cu 2 aprilie, pe noul post de televiziune Kanal D2 și chiar dacă nu pare o schimbare majoră, pentru aceștia are o importanță majoră.

Acesta a mai zis că vor să aducă pe noul canal de televiziune un public activ, eterogen și dinamic, căruia vor să îi aducă diversitate și un conținut fresh. El a ținut să le mulțumească atât telespectatorilor, cât și pentru partenerilor lor care i-au inspirat să fie din ce în ce mai buni în ceea ce fac zi de zi.

„Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. O emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Raluca Bădulescu a dat și ea câteva detalii despre noul sezon al emisiunii, spunând că este o onoare pentru ei să deschidă noul canal, cu u nou sezon. Este, de asemenea, extrem de fericită pentru faptul că începe noul sezon și nerăbdătoare să le cunoască pe tinerele care au acceptat provocarea de a participa la una dintre cele mai iubite emisiuni de la noi. Este convinsă că fetele știu exact care sunt așteptările lor de la ele. Personal își dorește o evoluție vizibilă și un spectacol total, pentru care ei, jurații sunt pregătiți în totalitate.

“Ce bucurie şi ce onorant să deschidem Kanal D2 cu un nou sezon! Abia aştept să le întâlnesc pe acele tinere, încă necunoscute publicului, care vor fi concurentele celui de-al optulea sezon.

Sunt convinsă că deja, după ce acest show a înregistrat un succes urias, fetele ştiu care vor fi pretenţiile noastre de la ele! Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă, şi pentru asta suntem şi noi, juraţii, acolo, să le impulsionam şi să le ajutăm să găsească cele mai interesante combinaţii stilistice, în acord cu personalitatea lor. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, în această nouă călătorie extraordinară, începând din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2 !”, a spus Raluca Bădulescu.

Citeste si:
Când va fi difuzată marea finală a emisiunii „Bravo, ai stil!”....
Când va fi difuzată marea...

Alături de Raluca Bădulescu în juriu vor mai fi Alexandra Abagiu și Maurice Munteanu. Cel din urmă este jurat încă din primul sezon și crede că a venit momentul mult așteptat atât de el, cât și de cei din fața micilor ecrane.

“După câteva sezoane în care am jurizat concurente cunoscute publicului larg, cred că a venit momentul mult aşteptat, nu nu numai de mine, acela de a analiza abilităţile stilistice ale unor tinere care nu s-au aflat neaparat în lumina reflectoarelor.

Aştept cu nerăbdare această experienţă, cu aceeaşi curiozitate pe care, sunt convins, o are şi publicul. Aştept să fiu suprins! Placut, sunt convins! Vă invit să urmăriţi, pe Kanal D2, din 2 aprilie, de la 19:00, un nou sezon “Bravo, ai stil!”, a mai zis Maurice Munteanu.

Citeste si:
Ioana, eliminată din competiția „Bravo, ai stil!”. Primele...
Ioana, eliminată din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.