Vlăduța Lupău și-a ieșit din minți, după ce pe internet au început să circule mai multe imagini cu ea în care nu arăta la fel de bine ca acum și după ce oamenii au ajuns la concluzia că a apelat la ajutorul medicilor esteticeni, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Ce a spus Vlăduța Lupău despre operațiile estetice

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere și susține concerte atât în țară, cât și în afara acesteia, unde mii de oameni se strâng să o asculte și să o vadă. Artista a avut o perioadă destul de aglomerată înainte de sărbători și tocmai de aceea a decis ca de Crăciun, să petreacă mai mult timp alături de familia sa, să se bucure de fiecare moment și să se odihnească, urmând ca de Revelion să susțină mai multe concerte pentru fanii ei.

Deși ar trebui să fie o lună în care să lase deoparte toate problemele, există și oameni care o scot din sărite și pe care nu îi poate ignora atât de ușor pe cât ar spera și anume cei care o acuză că și-ar fi făcut operații estetice, doar că nu o recunoaște. Partenera de viață a lui Adi Rus a mai vorbit pe marginea acestui subiect și cu alte ocazii, iar de-a lungul timpului a învățat și cum să lucreze cu ea și să nu mai bage în seamă ceea ce spun gurile rele despre ea.

De curând, artista a vorbit din nou despre presupusele sale operații estetice. Vlăduța Lupău a povestit că a purtat aparat dentar, pentru a-și aranja dinții și este de părere că nici acum, după ce s-a chinuit ani la rând, aceștia nu sunt perfecți și crede că dacă oamenii o vor privi cu atenție, își vor da seama că are dreptate în tot ceea ce spune. Mai mult de atât, ea s-a enervat pentru că pe internet a circulat un colaj cu ea în care erau două imagini: una de pe vremea când avea doar 14 ani, iar celalaltă de la 31 de ani.

Mai apoi, s-a spus că aceasta este dovada faptului că are intervenții estetice, moment în care ea a simțit nevoia să se apere și a zis că nu a apelat la medicii esteticieni, ci e normal să arate diferit, având în vedere câți ani ani au trecut.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

&


nbsp;

„Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am aranjat dinții. Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.

Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru viva.ro.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.