Vlăduța Lupău a avut un an plin din toate punctele de vedere și a muncit din greu pentru a reuși să ducă la bun final tot ceea ce și-a propus. La finalul acestui an, vrea să stea liniștită alături de cei dragi și a făcut câteva declarații în acest sens, chiar pe contul ei oficial de Instagram.

Vlăduța Lupău, despre sărbătorile de iarnă

Vlăduța Lupău este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta a avut un an plin de multe provocări, dar și de momente frumoase pe care nu le va uita niciodată. Faptul că este mama unui băiat este lucrul care o împlinește și mai tare și care o face să zâmbească la orice pas. De când este părinte, cântăreața are cu totul și cu totul alte priorități și, fără niciun fel de îndoială, băiețelul ei se află pe primul loc.

Mulți dintre fanii ei din mediul au fost curioși să afle care sunt planurile artistei la finalul acestui an, dar și unde va susține concerte, pentru a merge și pentru a o susține, iar ea le-a vorbit despre ce are de gând să facă de Crăciun. Ei bine, ea nu este deloc genul de artistă care să accepte cântări de Crăciun, această zi fiind rezervată numai familie. Vrea să se bucure de sărbători din plin și să nu stea prea mult pe telefon. Tocmai de aceea, partenera de viață a lui Adi Rus le-a urat deja toate gândurile lor bune admiratorilor ei, fiindu-le recunoscătoare pentru faptul că au susținut-o pe tot parcursul anului.

De asemenea, le-a zis acestora că începând cu data de 28 decembrie până de Revelion, ea și echipa sa vor susține mai multe concerte, după care își va lua o pauză, pentru că de când a născut nu s-a bucurat de o vacanță așa cum se cuvine, ci a muncit din greu, susținând concerte atât în țară, cât și peste hotare. În plus, vedeta și soțul ei s-au mutat la casă nouă și l-au botezat pe cel mic, toate aceste lucruri necesitând la rândul lor un efort din partea ei.


„Oficial m-am pus în pat și a început vacanța pentru mine. Nu cânt de Crăciun niciodată, nu cânt și nu voi cânta de Crăciun, este cu familia. Abia din 28 o să cântăm și de Revelion, după care o să-mi mai iau puțină pauză, pentru că, efectiv, de când am născut... nu știu, s-a aglomerat toată perioada asta din august încoace, botez, mutat la casă, turneu în America, turneu în Europa plus cântările din sezonul de final în România. Pe lângă asta am mai făcut și niște piese, videoclipuri, alergătură multă.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Acum o să profit de sărbători la maxim, nici nu știu dacă o să stau pe telefon, sincer. Nici Crăciunul trecut n-am stat pe telefon, am stat doar și m-am jucat cu Ayana, acum o să stau cu familia. Vă zic de pe acum sărbători fericite. Vă iubesc.”, a transmis artista, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.