Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani, ceea ce înseamnă că sărbătorește la dublu această zi, având în vedere că a devenit și mamă. Dacă în anii trecuți obișnuia să dea petreceri de ziua sa de naștere, de data aceasta a ales să sărbătorească diferit. Iată ce a postat pe social media!

Vlăduța Lupău împlinește 32 de ani

Ziua de 8 Martie este o zi extrem de importantă pentru Vlăduța Lupău, pentru că își serbează ziua de naștere. Vedeta împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani și se declară o femeie fericită și înplinită cu tot ceea ce a reușit să realizeze până acum atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cea mai mare realizare din viața sa este familia pe care a format-o alături de Adi Rus, iar odată cu venirea pe lume a copilului lor, viața li s-a schimbat în totalitate.

Cântăreața de muzică de petrecere nici nu visa, acum ceva timp, să aibă parte de toate lucrurile de care se bucură acum. Este fericită și nu își dorește nimic mai mult, ba chiar a decis să nu își mai serbeze ziua la fel cum o făcea înainte, ci să facă o ședință foto cu soțul ei și fiul pe care îl au împreună, iar câteva dintre imaginile respective au fost urcate și în mediul online alături de un mesa foarte emoționant. La cei 32 de ani, Vlăduța Lupău a considerat că este mult mai bine să stea alături de cei dragi, ci nu să dea o petrecere de zile mari, cu lume multă.


”8 MARTIE…îmi aduce un an in plus. Ei bine de data asta e puțin (mai mult) diferit! Nu mi-am mai organizat mese festive mari și mult tămbălău cum desigur îmi plăcea să o fac, recunosc. Mi-am organizat o ședința foto împreuna cu băieții mei, un tort micuț și un mărțisor pe piept alături de multă iubire și liniște ce mă cuprinde. Cam despre asta este vorba acum la 32 de ani… si despre faptul că abia acum mă sărbătoresc la dublu în această zi… ziua “mamei”.

Sincer vă zic, că am mai mult decât mi-am dorit la vârsta asta… am o familie superbă, am milioane de oameni care mă apreciază, am sufletul împăcat, am TOT! Mulțumesc divinității pentru dragostea revărsată peste zilele vieții mele”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, în așteptarea ursitoarelor. Artista s-a...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Adi Rus i-a transmis și el un mesaj emoționant celei mai importante femei din viața sa și, totodată, mama copilului lui. Fotbalistul a zis că a primit din partea sărbătoritei zilei cel mai frumos cadou și anume fiul lor, Iair, motiv pentru care o va prețui pentru întreaga viață.

”La mulți ani, iubirea noastră! Cel mai frumos cadou în viața asta l-am primit de la tine și pentru asta îți mulțumesc și o să te prețuiesc toată viața. La mulți ani, Mami! Iair și tati te iubesc tare!”, i-a transmis Adi Rus, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.