În urmă cu câteva săptămâni, fiul Vlăduței Lupău a zburat pentru prima dată cu avionul alături de părinții ei. Mama lui nu a mai vorbit despre modul în care a decurs călătoria lor până acum, deși fanii au fost mereu curioși. Iată ce le-a povestit partenera de viață a lui Adi Rus fanilor ei din mediul online!

Fiul Vlăduței Lupău, primul zbor cu avionul

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt împreună de ani buni, se iubesc la nebunie și au împreună un copil pe care și l-au dorit, pentru care ar face orice și care crește văzând cu ochii. Acum ceva timp, îndrăgostiții au simțit nevoia să plece într-o vacanță și având în vedere că Iair este mult prea mic nu a putut rămâne în grija altcuiva și nici nu și-au dorit lucrul acesta, așa că l-au luat cu ei.

Nu a fost simplu de pregătit o asemenea vacanță, pentru că se așteptau ca zborul cu un copil mic să fie un coșmar atât pentru ei, cât și pentru ceilalți pasageri, doar că din fericire, situația a fost total opusă. Sinceră cu fanii ei, frumoasa artistă le-a vorbit abia acum despre cele petrecute în ziua respectivă, fiind la rândul ei uimită de felul în care a reacționat fiul ei și al lui Adi Rus, în prima sa experiență cu avionul. Aceștia au avut un zbor de cinci ore, iar cel mic a dormit două ore, în rest fiind destul de cuminte.

Singura problemă pe care mama lui a avut-o a fost legată de faptul că Iair este obișnuit să fie legănat și a fost nevoită să se ridice, să se plimbe printre scaune și să îi cânte. Având în vedere cât de bine au decurs lucrurile, Vlăduța Lupău a ajuns la concluzia că atât ea, cât și tatăl fiului ei s-au speriat degeaba în această situație.


”Ne-am speriat că va fi greu și tocmai de aia am ales oarecum o destinație la căldură, cât mai aproape de România. Zborul a durat cinci ore, iar el a dormit două. Singura lui problemă este că nu știe să adoarmă decât legănat și a fost nevoie să ne ridicăm pe culoarul din avion câteva minute să cânt nani, nani.”, le-a povestit Vlăduța Lupău fanilor de pe Instagram.

Citeste si:
De ce a întors Tavi Colen un avion la sol: Am întrebat dacă am murit
De ce a întors Tavi Colen un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.