Vlăduța Lupău a fost recent invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit despre anumite aspecte din viața sa, iar la un moment chiar a dezvăluit de ce anume locuiește cu soacra sa. Vedeta a vorbit foarte frumos despre mama lui Adi Rus. Iată ce a declarat!

De ce locuiește Vlăduța Lupău cu soacra sa

De când a venit pe lume fiul ei, viața Vlăduței Lupău s-a schimbat și chiar dacă, mai mult ca sigur, există și pentru ea momente în care simte că nu mai poate, aceasta nu se vaită niciodată. Este de părere că ar fi absurd să supere din cauza unor lucruri sau a unei vieți pe care și-a dorit-o cu adevărat și pe care le-a și primit. Vedeta este foarte încântată de ideea de a fi mamă și chiar și-a luat rolul foarte în serios. Ea încearcă să își împartă cât de bine poate viața între viața de familie și carieră și nu ar fi reușit fără ajutor din partea apropiaților.

Având în vedere că părinții ei stau destul de departe și nu îi pot sări mereu în ajutor, vedeta s-a bazat și se va baza în continuare pe ajutorul venit din partea soacrei sale care, practic, s-a mutat la ei. Artista a mărturisit că femeia și-a lăsat viața pe planul doi, doar pentru a fi alături de cel mic, dar și de ei, pentru că știe din proprie experiență cât de greu este să crești un copil, mai ales când ești tânăr și ai multe alte lucruri de făcut.

Pentru toate eforturile pe care le depune, vedeta a promis că o va duce într-o vacanță, doar că momentan nu a putut să facă lucrul acesta. Pentru cei care au criticat-o, de-a lungul timpului, Vlăduța Lupău a ținut să menționeze la final faptul că atunci când ai un copil și o carieră în același timp, nu poți face față fără ajuror.

„Soacra e rezidentă (n. red. la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța, dar încă nu i-am dat-o. Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot și după aceea pentru noi. Bunicii uneori o iau razna și eu spun de multe ori că vor să mi-l fure și mama și tata și părinții lui Adi, dar nu. Este copilul nostru. Într-adevăr, avem mare noroc cu ei că sunt alături de noi. Cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor, iar cu părinții e cel mai bine”, a declarat Vlăduța Lupău, la Pro TV.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.