Vlăduța Lupău are probleme serioase de sănătate, iar când fanii ei din mediul online se așteptau mai puțin, cântăreața le-a vorbit despre acestea. Nu se simte deloc bine și chiar le-a dat un sfat celor care s-au gândit la ea și au bombardat-o cu mesajele zilele acestea.

Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău are multe concerte în această perioadă din an, iar faptul că l-a anulat pe cel mai recent dintre ele i-a îngrijorat serios pe fanii acesteia. Rare sunt momentele în care cântăreața nu își onorează contractele, iar când lucrul acesta se întâmplă este clar că are un motiv serios. De data aceasta, vedeta a procedat astfel din cauza problemelor de sănătate pe care le are și care i-au dat mari bătăi de cap. Nu este singura vedetă care trece prin așa ceva, în această perioadă, dar este printre puținele care le-a vorbit fanilor ei despre situație.

Sinceră din fire cu admiratorii ei și având în vedere că nu s-a putut prezenta la eveniment, Vlăduța Lupău s-a simțit datoare cu o serie de explicații. Toată lumea speră că se va recupera cât mai repede cu putință și că va reveni pe scenă, unde este așteptată și unde oamenii se strâng să o vadă și o asculte.

Ei bine, partenera de viață a lui Adi Rus le-a povestit internauților că are puroi în gât de câteva zile și febră de 39, ceea ce a îngrijorat-o și a determinat-o să apeleze la ajutorul cadrelor medicale, pentru a se repune pe picioare. Artista are un început de pneumonie pentru care a primit un tratament care speră să îi fie de ajutor. Totodată, încearcă să își protejeze fiul, pentru că nu își dorește sub nicio formă să treacă și el prin una ca asta, așa că poartă mereu masca în preajma sa. La final, le-a zis oamenilor să fie foarte atenți, pentru că e o viroză puternică și este mult mai ușoară prevenirea acesteia decât vindecarea.

''O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile... Credeam că sunt voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie... Sper să-mi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital. Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun două măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu "roșu în gât'', a transmis Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.