Ilinca Vandici și-a angajat o bonă filipineză, iar în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent a mărturisit care este motivul pentru care ea și partenerul ei de viață au luat o asemenea decizie. Mai mult de atât, prezentatoarea de la Kanal D a zis și cum anume se înțelege fiul ei cu bona, având în vedere că femeia nu știe limba română.

Ilinca Vandici a apelat la o bonă filipineză

Ilinca Vandici este o mamă dedicată și face tot ceea ce îi stă în putință, pentru ca fiul ei să nu ducă lipsă de nimic. Încă de când Zian a venit pe lume, prezentatoarea și-a dedicat întreaga existență creșteterii copilului său și nu s-a uitat la bani când a venit vorba de el. Spre deosebire de alte vedete, ea nu a renunțat la proiectele sale, pentru că a primit ajutor mai ales din partea mamei sale.

Având în vedere că acum femeia o ajută pe sora Ilincăi Vandici, fiindcă are un copil mai mic, vedeta a fost nevoită să ceară ajutor și apelat în felul acesta la o bonă filipineză. Sunt momente în care nici ea, nici soțul ei nu sunt acasă, iar cel mic nu poate fi lăsat nesupravegheat. Fiul ei și bona comunică, după cum a povestit chiar prezentatoarea de la Kanal D, în limba engleză, cursurile pe care cel mic le-a făcut dovedindu-se în acest caz utile. Se bucură pentru faptul că a găsit persoana potrivită, deoarece nu are încredere să își lase copilul pe mâna oricui.

„Între timp ne-am luat o bonă, pentru că mama în acest moment o ajută pe sora mea, copilul ei fiind mai mic. Atunci am avut nevoie de un pic de ajutor, strict pentru momentele în care nici eu, nici Andrei nu suntem acasă pentru că avem alte îndatoriri. Vorbește cu ea în engleză, însă da, și cursurile ne-au ajutat foarte tare”, a declarat Ilinca Vandici, conform ego.ro.

De regulă, vedeta ține foarte mult cont de părerile lui Zian și a preferat să fie de fiecare dată sinceră cu acesta, indiferent despre ce ar fi fost vorba. Cu toate că își dorește ca el să se bucure de copilăria lui, pune foarte mare accent pe educația sa, astfel că din când în când îi programează câte o lecție de limba engleză. Nu vrea să fie genul de mamă care să pună presiune pe fiul ei, să facă mai multe sporturi sau tot felul de activități exracuriculare. I se pare sănătos să nu fie crescut ca având de toate și crezând că i se cuvine orice, ci mai degrabă să știe că dacă își dorește ceva trebuie să muncească pentru acel ceva.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

„De un an de zile am început. Nu facem în mod constant, adică în fiecare săptămână, dar o dată la ceva vreme mai programăm o lecție. Cred că este important. Deocamdată face doar engleză. Personal îmi doresc pentru copilul meu să-și trăiască copilăria. Nu vreau să fiu genul de mamă care îl forțează să meargă la 7 sporturi, să facă 15 activități extracuriculare, să fie bun în toate. Eu vreau să-l las să-și trăiască copilăria. Sincer eu am crescut la țară, mi se pare foarte sănătos să nu fie educat ca având de toate, primind de toate, să simtă că i se cuvine absolut orice. Știe ce înseamnă că trebuie să muncim ca să facem bănuți, ca mai apoi să cumpărăm mașini.

Știe când cumpărăm o singură mașină sau două mașini, înțelege. Mi se pare foarte sănătos să se joace și în noroi, să se joace și prin bălți, mi se pare sănătos să-l plimbăm cu tramvaiul, să-l plimbăm cu trenul, cu autobuzul. Mi se pare sănătos să cunoască viața exact așa cum este ea pentru că noi muncim pentru noi și pentru el, însă nu se știe niciodată ce se poate întâmpla și vreau să am un copil care să știe a se adapta tuturor situațiilor din viață”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.