Ilinca Vandici se mută în casă nouă, iar recent le-a povestit fanilor din mediul online cum va arăta noua ei locuință în care va sta alături de soțul ei și de copilul pe care îl au împreună. Prezentatoarea este nerăbdătoare să își decoreze casa după bunul ei plac, mai ales că este situată undeva la marginea unei păduri.

Ilinca Vandici, despre noua ei casă

Fericire mare pentru Ilinca Vandici, dar și pentru întreaga sa familie. Vedeta se pregătește intens, pentru a se muta în noua lor casă situată undeva la marginea unei păduri și le-a vorbit fanilor despre cum va arăta casa lor, dar și despre felul în care își dorește să o decoreze. Prezentatoarea de la Kanal D și-a dorit enorm ca acest lucru să se întâmple, a muncit din greu și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca marele ei vis să se îndeplinească. Așa cum face de fiecare dată, nu a putut păstra vestea doar pentru ea, ci a împărtășit-o și cu fanii ei de pe social media.

Ilinca Vandici a simțit nevoia de a face o schimbare majoră în viața ei, asta pentru că își dorește să aibă parte și de mai multă liniște în propria casă, iar faptul că va avea o locuință aproape de natură o va ajuta enorm. Aceasta a zis că va fi una complexă, unde va avea strictul necesar, dar nu a negat nici faptul că este totul foarte costisitor, mai ales că vrea să o decoreze într-un anumit fel.

Va avea o bucătărie mare, dar și o cameră a lor. În plus, cel mic va avea camera lui, iar în exterior va avea o terasă și o piscină, cum a visat. Fiind o fire tipicară, așa cum ea însăși s-a descris, nu va merge în totalitate pe mâna unui designer de interior, ci ca dori să aleagă ea lucrurile, să le vadă, iar asta necesită foarte mult timp de care momentan nu dispune și tocmai de aceea preferă să facă lucrurile de bază, urmând ca mai apoi să se ocupe și celelalte detalii.

”Urmează, în viitorul apropiat. Când o fi, să fie primit, Doamne ajută! (…) Strictul necesar, atât. Camera copilului, camera noastră, un dormitor pentru musafiri și cam atât. Bineînțeles, și o bucătărie, un dining, un living… Strictul necesar. N-am intrat în mai multe pentru că, în primul rând, e extrem de costisitor să-ți faci o casă în ziua de azi.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

În al doilea rând, eu sunt și super tipicară și, atunci, nu merg pe mâna unui designer 100%. Trebuie să aleg eu, trebuie să văd eu, iar asta necesită timp, timp pe care nu îl am ca să fac ceva în plus. Atunci, prefer să fac lucrurile de bază și să o las așa, că e perfect”, a declarat Ilinca Vandici, pentru viva.ro.


”Aici este dormitorul nostru, aici e terasa și aici va fi piscina, iar aici este pădurea, exact la marginea pădurii”, spunea ea pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.