Ilinca Vandici a vorbit cu fiul ei despre al doilea copil, fiind genul de părinte foarte sincer cu fiul ei. Nu l-a mințit niciodată, oricât de complicate ar fi fost situațiile respective pentru el și chiar dacă nu îi aduc neapărat fericire.

Ilinca Vandici, despre cel de-al doilea copil

Ilinca Vandici este o femeie împlinită atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Prezentatoarea de la Kanal D nu este doar o femeie de succes, ci și o mamă extraordinară, care își dorește tot ceea ce este mai bun pentru fiul ei. Vedeta nu are mereu mult timp să stea alături de cel mic, dar încearcă pe cât se poate ca acela pe care îl are să fie unul de calitate. Vorbește mereu cu zâmbetul pe buze despre fiul ei, care de curând și-a descoperit noi pasiuni cum ar fi, de exemplu, cea pentru jucăriile de pluș. Mai mult de atât, îi plac emoțiile de pe fețele oamenilor, care îi trezesc în același timp curiozitatea și amuzamentul.

Zyan crește frumos, își face părinții fericiți de la o zi la alta și mai tare, iar Ilinca Vandici a spus că relația lor este una bazată pe toleranță, blândețe și înțelegere. Vedeta se bucură și că, indiferent despre ce ar fi vorba, reușesc să ajungă la un anumit echilibru.

"În fiecare zi se întâmplă atât multe lucruri și pentru că sunt prezentă acolo zilnic alături de el, pentru câteva ore, pentru toată ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează. Important e că petrecem timp împreună, timp de calitate. Acum a descoperit un cuvânt nou, "polenta", i-am spus că înseamnă mămăligă și totul este despre asta. Ne distrăm copios pe treaba asta. Și-a descoperit pasiunea pentru jucăriile de pluș, pe care până acum nu o avea.

Aveam jucării de pluș, dar nu era neapărat atras de ele. În ultimul timp se joacă foarte mult cu jucăriile de pluș și îi plac enorm. Îi plac emoțiile care se citesc pe fețele oamenilor, iarăși asta îi trezește curiozitate și amuzament. Mașinuțele au rămas în continuare, trenurile de asemenea au rămas printre pasiunile lui. Crește frumos, mai avem puțin și ne pregătim de școală, anul viitor ne pregătim de clasa 0 și am foarte mari emoții. Dar până atunci mai avem un pic și mai respirăm.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Suntem bine, suntem pe drumul cel bun. Ne construim o relație frumoasă și sănătoasă, cu multă toleranță, bazată pe multă blândețe, înțelegere și de o parte și de alta. Îmi place să îl înțeleg în tot ceea ce își dorește și ce face. Îmi place să fiu și eu înțeleasă și uite că așa reușim să ajungem la un anumit echilibru, care nouă ne face bine.", a declarat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.


Ilinca Vandici nu a negat niciodată faptul că și-ar dori să mai aducă pe lume un copil, dar a preferat ca înainte să ia o decizie în acest sens, să poarte o discuție cu fiul ei, cu care a fost mereu extrem de sinceră și pe care a preferat să îl țină la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa și a tatălui lui. Îi place să fie corectă, să îi spună dinainte ce se va întâmpla, pentru a avea posibiltatea de a alege ce vrea să facă la rândul lui. Ilinca Vandici a vorbit cu fiul ei și despre posibilitatea de a avea un frate sau o soră, dar mai ales a vorbit cu el despre schimbările cu care ar veni la pachet acest lucru.

Citeste si:
Tehnologia ca liant al relației părinte-elev-profesor
Tehnologia ca liant al...

Vedeta i-a vorbit celui mic și despre faptul că dacă ar mai exista un copil în familia lor, afecțiunea și iubirea ei ar trebui să meargă în două direcții și nu ar mai avea timp pentru el la fel ca înainte.

"Sincer nu s-a întâmplat, îți spun și de ce. Eu sunt genul de părinte extrem de sincer și corect cu copilul. Nu-l mint niciodată, chiar dacă situația poate nu e favorabilă lui sau nu îi aduce neapărat fericire. Însă, îmi place să fi corectă, să îi spun dinainte ce se va întâmpla sau ce se poate întâmpla, astfel încât el să aibă posibilitatea să aleagă ce vrea să facă și atunci și în ceea ce privește o surioară sau un frățior, am fost deschisă și i-am spus cam cu ce ar veni această schimbare în viața noastră, inclusiv cu faptul că da, nu voi mai avea atâta timp de petrecut cu el, pentru că atenția și afecțiunea mea trebuie să se ducă în două direcții, că voi sta cu bebelușul în brațe mai mult decât stau în acest moment cu el, că poate seara va trebui să îl adorm bebelușul și nu o să pot în același timp să îl adorm și pe el și atunci cumva l-am lăsat pe el să aleagă.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună. Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost 'Nu, nu am nevoie, mulțumesc.", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.