Victor Dorobanțu este românul care îl interpretează pe Thing din serialul „Wednesday”. Invitat în podcast-ul lui Speak, magicianul a povestit cum a fost ales pentru acest rol important, cum a decurs prima zi de filmare, dar și cum era să rateze această oportunitate uriașă. În plus, a dat și detalii din spatele camerelor de fimat de care nu s-a mai vorbit până acum.

Victor Dorobanțu, despre rolul lui din „Wednesday”

Victor Dorobanțu a primit rolul vieții sale. El este cel care îl interpretează pe celebrul Thing din „Wednesday”, serialul care a bătut toate topurile și care, la momentul actual, este cel mai urmărit din țara noastră, unde s-a și filmat. Deși înainte nu era cunoscut aproape deloc și nici nu avea atât de mulți urmăritori, acum românul nostru are fani din întreaga lume, a fost așteptat la aeroport pentru a da autografe, are un succes imens și toate șansele să fie nominalizat pentru premii importante.

La început, când a fost sunat pentru casting, acesta nu a crezut că situația este pe bune și chiar i-a închis telefonul femeii care îl suna și care insista să o lase să-i vorbească, pentru a-i comunica despre locul în care trebuia să se prezinte alături de toți magicienii din România. El a fost cel care a obținut rolul lui Thing, iar din acel moment viața i s-a schimbat radical. Nu a fost o muncă deloc ușoară, dar a fost o șansă unică pentru el de care s-a bucurat enorm și pentru care a muncit, ca lucrurile să iasă așa cum trebuie.

„Mi s-a spus că sunt chemat la un casting, dar foarte pe scurt. ‘Haide, mă, lasă-mă în pace!’. Și am închis telefonul. M-a sunat de câteva ori femeia aia. Tim Burton a ținut neapărat un magician să joace Mâna”, i-a povestit Victor Dorobanțu lui Speak.

Înainte de începerea filmărilor, au fost nevoie de zile întregi de pregătire. Victor Dorobanțu a fost dus într-o hală imensă plină cu mobilă, plină cu foi pe pereți cu informații despre mâini, mișcări ale mâinilor, pentru ca Thing să aibă un caracter. Prima zi de filmare a fost și ea una care și-a pus amprenta asupra lui, iar după ce a ajuns pe platou și a văzut tot ce se întâmpla acolo, a început să plângă.

„În prima zi de filmare erau seturile deja construite. În mare parte se evita să vezi seturile în timp ce se construiau. Prima dată când am intrat pe setul de filmare, am rămas blocat. Și eu m-am dus și am plâns la baie. Nu mai puteam, eram fericit. La prima filmare îmi duduia inima și când am filmat prima oară o chestie cu mâna, nici mâna nu mai stătea locului. Am încercat, pe cât posibil, să nu o facem o mână agitată și animată. Tot ce face Thing, fac și eu în realitate”, a mai zis el.

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...

Nici machiajul lui Thing nu era unul ușor de realizat, ci dura în jur de 3 ore zilnic, fiind făcut de profesioniști. Victor Dorobanțu avea zile în care ajungea cu mult înaintea colegilor lui la filmări, doar pentru ca mâna lui să fie pregătită pentru ceea ce avea să urmeze. Înainte de a primi acest rol, el nu mai ieșise niciodată din țară, iar emoțiile din ziua premierei de la Hollywood nu se compară cu nimic altceva. A fost un vis pentru el și rămâne de văzut ce îi va rezerva viața de acum înainte.

„Machiajul dura, în medie, trei ore pe zi. De multe ori era noapte când veneam la filmări, ajungeam cu multe ore înaintea celorlalți, doar ca să fac asta. Aveam mai multe variante de încheieturi pentru fiecare poziție. Dacă eu aveam o poziție în care urcam pe masă și după mă mutam, erau trei încheieturi și trebuia să stăm trei ore pentru fiecare, pentru o scenă de 3-4 secunde”, a mai povestit Victor Dorobanțu.

Citeste si:
Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală....
Marius Elisei nu a fost...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.