Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală, ceea ce a dus la o reacție postată în mediul online de către fosta lui parteneră de viață. Iată ce a transmis Oana Roman.

Marius Elisei, absent în prima zi de școală a Isei

Isa a mers azi în prima sa zi de școală, dar alături de ea nu au fost ambii părinți așa cum ar fi trebuit, ci doar mama ei. Marius Elisei a fost absent, iar Oana Roman nu s-a putut abține să nu vorbească despre lucrul acesta, pe rețelele sociale unde mii de oameni o urmăresc. Fiica lor a început clasa a treia, iar vedeta este ferm convinsă că urmează un capitol nou din viața sa, în care va evolua frumos și va avea multe lucruri de învățat.

De asemenea, își cunoaște copilul mai bine decât oricine altcineva și este conștientă că Isei îi va lua ceva timp până se va acomoda în noua școală, cu colegii ei și cu învățătoarea, dar importante sunt rezultatele pe care le va vedea la final. Oana Roman este, în schimb, dezamăgită de faptul că Marius Elisei a lipsit dintr-o zi atât de importantă pentru cea mică, dar Isa este puternică și deșteaptă și crede că nu va fi afectată de acest amănunt.

„Azi Isa a început clasa a 3-a . Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut -o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas.”, a transmis Oana Roman, în dreptul unor imagini.

Oana Roman a decis să își mute fiica la o școală privată, care este mult mai aproape de casa lor și unde chiar și ea va preda copiilor niște cursuri de bune maniere. După mai multe discuții pe care le-a avut cu directoarea, vedeta a acceptat să îi învețe pe copii, de exemplu, cum să se comporte când merg în vizită sau cum să se comporte în societate și este foarte mândră de lucrul acesta. Ba chiar le-a povestit și fanilor ei de pe rețelele sociale lucrurile acestea, în urmă cu câteva zile.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a povestit Oana Roman zilele trecute, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2023 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.