Fiica Oane Roman începe școala în data de 11 septembrie, iar mama sa a luat o decizie clară în ceea ce o privește și speră ca va reuși să respecte ceea ce și-a propus. Iată ce a povestit în mediul online.

Oana Roman, decizie clară în ceea ce o privește pe fiica sa

Oana Roman este o mamă dedicată, iar încă de când a devenit părinte, și-a pus copilul pe primul loc și a încercat să facă tot ce era mai bine pentru ea. A considerat că în lumea în care trăim este foarte important ca Isa să știe să facă diferența dintre bine și rău, i-a oferit o educație bună și are mare încredere că va fi un om bun și pe viitor.

Isa este centrul Universului ei, iar faptul că acum o crește de una singură nu o descurajează deloc, ba chiar o ambiționează să îi fie și mamă și tată, deși în unele momente Marius Elisei le este și el alături, conștient că micuța lor are nevoie și de o prezență masculină în viața sa.

Au mai rămas câteva zile pânâ când fiica Oanei Roman va merge la școală, iar mama ei a spus clar că acestea sunt ultimele sale zile în care se poate băga la somn târziu. Începând cu data de 11 septembrie, va fi nevoită să se culce de la 22:00, pentru ca a doua zi să fie odihnită și să se poată concentra la ore.

”Ne bucurăm de ultimele zece seri în care ne putem culca mai târziu… Din 11 septembrie, somn pentru Isa de la 22, cel târziu. Sper să-mi și iasă să o conving să doarmă mai devreme”, a povestit Oana Roman, la Story.

Asta nu este tot. Zilele trecute, fiica lui Petre Roman le-a vorbit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale despre o altă hotărâre pe care a luat-o în legătură cu Isa. Vedeta a promis că fata sa va apărea din ce în ce mai rar în postările sale, pentru că este de părere că și ea trebuie să fie de acord cu imaginile care apar pe Instagram, de exemplu. De asemenea, a mai transmis și faptul că decizia a fost luată și pentru a o ține departe de gurile rele de pe internet, care dau comentarii răuticioase la adresa ei.

„O să vă spun că pe Isa nu o să o postez mai des. Pentru că ea trebuie să decidă dacă vrea sau nu să postez poze sau video cu ea. Și pentru că vreau să o feresc, atât cât post, de oamenii aceștia care comentează și scriu mizerii. Din cauza acestor oameni, eu am decis că nu o să îmi expun copilul prea mult”, spunea ea zilele trecute, pe Instagram.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2023 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.