Oana Roman și-a vizitat din nou mama, iar imediat după aceea a dat câteva declarații despre femeia care a adus-o pe lume. Iată ce a povestit!

Oana Roman și-a vizitat din nou mama

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă femeia care a adus-o pe lume. Vedeta a transmis că Mioara Roman a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, motiv pentru care a fost necesară internarea sa în spital. Ea i-a fost mereu alături și îi va fi în continuare, așa că încearcă să o viziteze tot mai des, fiind conștientă că nici pentru ea nu este ușor să stea mereu singură printre străini.

De curând, ea și-a deschis inima în fața oamenilor care o urmăresc pe rețelele sociale și le-a vorbit acestora despre starea în care se află mama sa, care deși este una stabilă, o îngrijorează foarte tare. Speră ca Mioara Roman să treacă și peste acest hop din viața sa și să repună pe picioare, pentru că îi este dor de ea și de discuțiile pe care le purtau, înainte ca ea să se îmbolnăvească.

Cel mai greu îi este vedetei să își privească mama bolnavă, în spital, iar când trebuie să o viziteze i se rupe inima și plânge în mașină. Nu mai este deloc ca înainte și chiar dacă se bucură să o vadă, râde și îi răspunde de cele mai multe ori, Oana Roman știe că este o persoană total diferită. Din păcate, nu poate face pentru ea mai mult decât ceea ce face, iar acum foarte important este ca ea să fie îngrijită și tratată corespunzător, pentru ca problemele de sănătate să nu se agraveze.

„Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar... recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine. Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine... mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea. Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2023 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.