Mioara Roman urlă de dorul fiicei sale, Catinca Roman, iar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a vorbit despre acest aspect cu toți urmăritorii ei de pe rețelele sociale, fix în momentul în care aceștia credea cu scandalul dintre ea și Catinca Roman a ajuns la final. Iată ce a declarat!

Mioara Roman urlă de dor, în azilul în care se află

De câteva luni bune, de când starea ei de sănătate a început să se înrăutățească, Mioara Roman a fost dusă de către fiica sa într-un centru de îngrijire al bătrânilor. Acolo, ea primește cele mai bune îngrijiri din partea personalului medical și tratamentele de care are nevoie, dar există și anumite lucruri de care duce lipsă și anume vizitele uneia dintre fiicele sale, Catinca Roman,

În urmă cu doar câteva zile, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei și-a acuzat sora că nu mai vizitat-o pe mama lor de mai bine de jumătate de an, moment în care aceasta a simțit nevoia să se apere. Inițial, a afirmat că nu a mai mers la azil, din cauza problemelor prin care trece tatăl său, iar mai apoi a zis că a vizitat-o des pe Mioara Roman, că sora ei minte în legătură cu acest subiect și că va continua să o viziteze și pe viitor.

Enervată la culme de spusele surorii sale, care pe deasupra a mai și declarat că vedeta trece printr-o perioadă grea și tocmai de aceea are aceste reacții, Oana Roman i-a adus noi acuzații, la scurt timp după ce și-a vizitat din nou mama. Mioara Roman a întrebat-o pe fiica ei de ce nu o vizitează și Catinca, iar asistentele medicale i-au comunicat acesteia faptul că mama ei se trezește în timpul nopții și urlă de dorul copilului ei. I s-a rupt inima și nu s-a putut abține să nu vorbească despre acest episod dureros și în mediul online.

„Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama, (...) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după catinca, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a zis Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.