Oana Roman le-a dezvăluit fanilor săi care sunt planurile pe care le are, după separarea de Marius Elisei. Vedeta a primit chiar și un sfar prețios din partea tatălui său de care are de gând să țină cont de acum înainte. Iată ce le-a povestit fiica lui Petre Roman fanilor ei.

Ce planuri are Oana Roman

Între Oana Roman și Marius Elisei nu mai există cale de întoarcere. Cei doi au mai avut momente în trecut în care s-au certat extrem de tare, au divorțat, iar mai apoi au realizat că sunt suflete pereche și s-au împăcat, doar că de data aceasta, lucrurile par foarte seriose. Fanii celor doi încă au speranța că vor ajunge să se împace dacă nu pentru ei, măcar pentru fiica lor, dar nu este așa simplu precum pare.

Recent, bărbatul i-a cerut fostei sale partenere de viață să șteargă numele lui de pe toate rețelele sociale, ceea ce a amuzat-o extrem de tare și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor. În mod evident, nu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, dar oricât de greu i-ar fi, nu uită niciodată spusele tatălui ei care i-a sugerat mereu că tot ce ce e mai bun de acum urmează, astfel că privește încrezătoare în viitor, pentru că are un copil de crescut. Vedeta vrea să îi ofere acesteia o viață cât mai bună și chiar și-a propus să plece într-o vacanță.

„Viitorul sună bine și ce e mai bun de abia de acum urmează! Asta m-a învățat tata sa mi spun mereu! (...) Așa cum spuneam și în postarea de pe feed, tata m-a învățat să îmi spun mereu că ce e mai bun de abia de acum urmează. Așa că, trebuie să fim pozitivi și să mergem înainte”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Întrebată de ce anume s-a ajuns aici, Oana Roman a menționat sincer faptul că despărțirea nu a fost sub nicio formă decizia sa, ci a fostului ei partener de viață. Fiica lui Petre Roman nu a avut de ales, deși a făcut tot ceea ce a ținut de ea pentru a salva relația. Nu a fost se pare de ajuns tot efortul pe care ea l-a depus pentru familia ei și chiar dacă i-a fost foarte, foarte greu a învățat faptul că nu se poate merge mai departe alături de fostul partener și a renunțat să mai lupte. Acum, trebuie să își vadă de viața sa și să facă tot ceea ce este mai bun pentru ea și pentru Isa.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale.

Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a zis Oana Roman despre despărțire, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.