Jenna Ortega este actrița care joacă rolul principal în cel mai iubit serial la momentul actual și anume Wednesday, care s-a filmat în România și în care au jucat mai mulți actori de la noi din țară. Ce părere și-a făcut actrița despre România și ce a spus despre locurile prin care a mers!

Jenna Ortega a vorbit despre România

Jenna Ortega este cea care o interpretează pe Wednesday în serialul cu același nume și care este o comedie de groază, regizată de către Tim Burton și filmată în România. Pe toată perioada filmărilor, actorii au avut timp să descopere și mai multe lucruri despre țara noastră despre care nu aveau prea multe informații, iar actrița a fost impresionată de foarte multe lucruri, dar și de locurile în care au filmat. I s-a părut foarte tare faptul că au filmat în castele adevărate care s-au potrivit de minune cu estetica serialului și nu s-ar fi așteptat vreodată să aibă parte de o asemenea experiență.

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore). E cool fiindcă am filmat la castele adevărate. Unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului, așa că a fost foarte potrivit.

Chiar n-am știut prea multe despre România. Nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam despre România era poate legătura cu Dracula și castelele și chestiile de genul acesta”, a declarat Jenna Ortega, potrivithotnews.ro.

Victor Dorobanțu, cel care are rolul Mâinii în cadrul serialului, a fost invitat în podcast-ul lui Speak, unde a dat detalii din spatele camerelor de filmat, despre felul în care se filmau scenele cu mâna sa, dar și despre Jenna Ortega pe care îi era greu să o facă să râdă în unele momente, cel mai probabil, pentru că își lua rolul foarte în serios.

„A fost foarte greu să o fac să râdă, în anumite momente. Ea spune că este o fire rece. Nu este chiar așa, dar acolo, pe platou, era atât de dedicată personajului, încât nu prea puteai s-o faci să râdă din orice. Desigur, am filmat împreună șase-șapte luni de zile, dar, în marea majoritatea timpului, ea era conectată și dedicată personajului“, a declarat Victor Dorobanțu, în podcast-ul lui Speak.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...

Mai mult de atât, actorul a povestit că Jenna Ortega iubea să se plimbe pe străzile din București și adora faptul că femeile sunt în siguranță aici. Tot Victor Dorobanțu a zis că au putut și să își petreacă timpul împreună, doar că îi era foarte greu să scoată ceva de la ea. De asemenea, actorii din serial au vizitat tot felul de locuri importante, iar el a încercat să îi ajute în acest sens și să îi plimbe chiar el cu mașina, iar cea mai mare bucurie pentru el este faptul că au văzut doar lucrurile bune din țara noastră.

„Am avut și momente când am putut să ne petrecem timpul liber împreună, dar nu puteai să scoți prea mult de la ea. Știu că se plimba foarte mult după filmări, prin București. Era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie.

Citeste si:
Victor Dorobanțu, Thing din „Wednesday”, despre rolul pe care l-a...
Victor Dorobanțu, Thing din...

Au vizitat tot felul de locuri, am încercat să îi plimb eu personal cu mașina pe unde am putut, la Castelul Bran. Erau toți curioși ce e cu Dracula. Le-am explicat că nu era Dracula, ci Vlad Țepeș. I-am plimbat și în zona de litoral, la munte, au fost foarte curioși, auziseră destule lucruri despre România. Asta au văzut, nu au văzut neapărat lucrurile rele“, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.