Viața lui Gheboasă nu a fost deloc una ușoară, înainte de a deveni cunoscut. Acesta a pornit de jos și a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. A avut chiar și o vreme în care era plătit cu 84 de lei pe zi, iar banii respectivi i se păreau suficienți.

Gheboasă câștiga 84 de lei pe zi

La momentul actual, Gheboasă este unul dintre cei mai iubiți trapperi de la noi din țară, pe care îl ascultă milioane de oameni. Deși are foarte mulți admiratori, foarte puțini dintre aceștia îi știu povestea de viață cu adevărat. Acesta a fost adus pe lume de o femeie care nu a mai vrut să audă de el, după aceea și a fost în plasament de unde a ajuns într-o familie care l-a și botezat. În tot acest timp, tatăl lui era în închisoare, iar după ce s-a eliberat a făcut tot posibilul pentru a-l lua.

Crescând, el și-a dat seama că trebuie să muncească pentru a-și câștia existența, deși visa la o viață mult mai bună de atât de care a avut parte câțiva ani mai târziu. Ei bine, Gheboasă muncea zilnic 8 ore, timp în care câștiga 84 de lei de care pe atunci era mulțmit. Acum, realizează cât de puțin era plătit pentru cât muncea, dar nu regretă nimic, deoarece a învățat câte ceva chiar și din cele mai grele momente din viața sa. Munca într-un depozit nu era deloc ușoară, dar îi asigura traiul, iar asta era tot ceea ce conta pe atunci.

„Am muncit fix pe ce am învățat să fac, doar că… Eu când realizez acum cât de puțin eram plătit… Și banii ăia însemnau mult… Câștigam 84 de lei pe zi. Atunci mi se părea bine, dar când mă gândesc cât ne punea să muncim pentru banii ăștia.

Mergeam din Târgoviște, mă trezeam dimineața la 4-5, plecam cu autobuzul către Giurgiu, făceam două ore și ceva până acolo, munceam 8 ore, la 4 ore aveam pauza sa mancam un sendviș, dar în astea 4 ore nu stăteai. Era un om în spate care zicea: <> și oameni care țipau… E greu. Trebuia să car lucruri grele, cutii, iar eu eram micuț. Trebuia să merg tot depozitul cu ele”, a declarat Gheboasă în emisiunea „În oglindă”.

Citeste si:
Florin Salam a depus plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani....
Florin Salam a depus plângere...

Deși soarta nu părea a fi deloc de partea sa, având în vedere toate momentele grele prin care a trecut pe vremea când era doar un copil, nu a încetat să spere și să creadă că poate mai mult. Își dorea să fie cunoscut și consideră că doar Dumnezeu l-a ajutat, după ce i-a auzit strigătul disperat. A primit mai mult decât și-ar fi dorit sau ar fi visat vreodată, ajungând acum să fie unul dintre cei mai solicitați artiști din industria trap in România, iar asta nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze și să îl determine să muncească și mai mult, pentru a lansa piese care să fie pe buzele tuturor.

"Îmi doream de când eram mic să ajung cunoscut. Dumnezeu mi-a ascultat cumva strigătul și m-a adus acolo unde nu mă așteptam niciodată. În ultima perioadă, sunt unul dintre cei mai solicitați soliști din zona de trap(...) Am intrat într-o lume atât de tare, nu mai e joaca aia din cartier, acum chiar e serios și e numai pe treabă", a mai zis el, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
O companie a scos o bere cu numele ”Putin este un nemernic”
O companie a scos o bere cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.