Incredibil 6 Mai 2022 10:39 de Clara Vacaru
Pravda Brewery a scos o bere cu denumirea „Putin is a D**khead”, iar banii strânși din vânzări vor merge către persoanele afectate de război.

Sticla de bere, care este fabricată în Ucraina, are pe etichetă o imagine cu Vladimir Putin stând pe un tron deasupra unui râu de sânge, cu o bombă într-o mână, scrie stirileprotv.ro.

Randy Barnett, directorul general al companiei de bere Ornery, a comandat 3.000 de cutii pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru ucraineni.

Berea ”Putin este un nemernic” poate fi comandată online

Berea poate fi comandată de pe site-ul companiei din Lviv.

„Evident că nu este o caricatură foarte măgulitoare a lui Putin și există puține detalii despre toate atrocitățile și tot ceea ce a făcut el de-a lungul anilor. Toată lumea iubește asta! Evident, întreaga lume se unește în jurul Ucrainei și comunitatea de bere este o comunitate mare, ei vor să caute mereu să ajute, suntem un grup foarte caritabil”, a spus el, potrivit ladbible.com.

Pravada Brewery a ajuns pentru prima dată în atenția internațională la începutul acestui an, după ce și-a mutat producția de bere pentru a crea cocktailuri Molotov pentru ucraineni. De atunci, compania cu sediul în Lviv a inspirat și alte fabrici de bere din întreaga lume să furnizeze beri pentru a strânge bani pentru proiectul de ameliorare a crizei.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.