Gheboasă a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa dureroasă. Sunt foarte puțini cei care știu cu adevărat prin ce a trecut îndrăgitul trapper, înainte de a ajunge cunoscut și iubit de atât de multă lume. Nu i-a fost deloc ușor, iar cea mai mare dorință pe care o avea era aceea de a a avea o familie unită, alături de care să stea la masă.

Gheboasă a avut o copilărie grea

Gheboasă este unul dintre cei mai îndrăgiți trapperi de la noi din țară. Piesele pe care le lansează ajung virale pe internet, în special pe TikTok, unde milioane de oameni îi folosesc sunetele și fac videoclipuri care atrag la rândul lor mii sau milioane de vizualizări. Deși are mereu zâmbetul pe buze și are o energie bună, viața pe care a dus-o înainte nu este deloc una ușoară, iar odată invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, el a făcut câteva mărturisiri dureroase despre părinții lui.

Pe vremea când era doar un copil, tatăl lui era arestat, în timp ce mama lui nu l-a vrut niciodată, după câte i-au spus bunicii lui. El a preferat să nu țină legătura cu mama lui, pentru că l-a urât încă de când l-a adus pe lume. Nu a suferit din cauza faptului că nu a avut parte de iubire din partea mamei sale, pentru că îi avea aproape pe bunicii lui, dar și pe tatăl lui pe care îl vizita în pușcărie. Gheboasă a fost în plasament la o familie 5-6 ani, timp în care aceștia l-au botezat, iar după ce tatăl lui a fost eliberat și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pe cale legală, să îl ia și a reușit până la urmă.

"Când eram mai mic, tatăl meu nu a putut să mă ia. Era arestat, iar mama mea nu mă voia. Asta e tot ce știu eu. Bunicii mei mi-au zis. Eu nu am ținut legătura cu mama, pentru că m-a urât toată viața. Ea nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu nu am vrut-o pe ea. Nu m-a dat la întors, nu am suferit foarte tare, pentru că atunci când am crescut l-am avut pe tata și bunicii m-au ținut strâns la piept.

Mama, când ne întâlneam pe stradă, mă înjura. Tatăl meu a făcut tot posibilul să mă ia. Eu am fost în plasament la o familie 5-6 ani de zile, care m-au botezat. După 6 ani, tata s-a eliberat și a făcut tot posibilul, pe cale legală, prin instanță să mă ia.", a declarat Gheboasă, pentru „În Oglindă”.

"Până la 6 ani, mergeam în vizită la închisoare și părinții mei adoptivi mă țineau la un geam să îl văd. Nu înțelegeam prea multe, nu înțelegeam ce înseamnă pușcăria, de ce e închis acolo. Lumea nu îmi spunea, pentru că dacă mi-ar fi spus că tata a ajuns acolo pentru că a făcut fapte rele, eu poate îl vedeam ca un om rău și nu mai trăgeam așa spre el. Când era mai tânăr a furat.", a mai zis artistul.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Gheboasă a mai zis că știe unde se află mama sa, cum o cheamă, dar că nu are numărul ei de telefon, iar tatăl lui îl sfătuiește mereu să meargă să discute cu ea, dar nu își dorește lucrul acesta. A mai aflat și că femeia care l-a adus pe lume mai are și alți copii, iar că unul dintre aceștia îi seamănă foarte mult, iar el mereu și-a dorit un frate care să fie ca el, doar că nu îi cunoaște pe niciunul dintre ei, având în vedere situația din trecut cu mama sa. Toate aceste lucruri l-au durut, dar l-au și ajutat, deși mereu și-a dorit să aibă o familie unită, alături de care să stea la aceeași masă.

"Știu unde e mama mea și cum o cheamă, dar nu am numărul ei de telefon. Tatăl meu mă sfătuiește să mă duc la mama, să vorbesc cu ea. Am zis că nu mă simt confortabil, ea nu m-a căutat la ziua mea, să îmi explice ce s-a întâmplat.(...) Știu despre mama că mai are o fată, pe care o cheamă Patricia, mai am o soră. Mama a mai stat în Spania câțiva ani și mai am doi frați și acolo. Mi-a zis tata că unul dintre copii, Martin, e leit cu mine. Eu mereu mi-am dorit să am un frate care să semene cu mine. M-au durut toate astea, dar m-au și călit. Mi-aș fi dorit să am familia unită, să stăm toți la masă.", a adăugat Gheboasă.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.