După doi ani în care a luptat din greu, George Burcea a câștigat custodia comună a fiicelor sale cu Andreea Bălan și este una dintre cele mai bune vești pe care le-a primit în ultima vreme. Actorul a vorbit despre decizia judecătorilor pe contul lui de Instagram.

George Burcea, mai fericit ca oricând

Au trecut aproximativ doi ani de când George Burcea și Andreea Bălan se luptă pentru custodia fiicelor pe care le-au făcut împreună. Cântăreața își dorea custodia lor totală, iar fostul ei partener de viață voia doar una comună, pentru ca și el să se poată bucura de prezența copiilor lor în viața sa. Decizia luată de judecător a fost pe placul actorului, iar imediat după ce a reușit să câștige în fața foster soții, le-a vorbit și fanilor de pe social media despre acest subiect sensibil.

Fericire mare pentru George Burcea, după ce a reușit să câștige custodia comună a fiicelor pe care le are împreună cu Andreea Bălan și este de părere că în cazul de față Dumnezeu a făcut dreptate, pentru că El ține cu iubirea, cu omenia, cu dreptatea și cu adevărul. Mai mult de atât, el le-a dat un sfat important celor ale căror căsnicii nu mai funcționează. Le-a mai spus și că ar trebui să lase orgoliul departe, ci să pună binele copiilor pe primul loc, pentru că ei nu au nicio vină.

Fostul soț al Andreei Bălan le-a mai transmis celor care îl urmăresc și faptul că nu ar trebui să uite faptul că nu contează cantitatea timpului pe care îl petrec alături de cei mici, ci doar calitatea.


”Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul că aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar).

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Și mai important decât atât… (cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grijă de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lânga frustrare, mai apare un factor foarte important ,sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări… căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și, ca sfat,…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…. sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste si zâmbete să ne fie”, a scris George Burcea, pe Instagram.

Citeste si:
Micutzu a slăbit 50 de kilograme. Cum a reușit să câștige lupta...
Micutzu a slăbit 50 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.