Aproximativ doi ani a durat procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea, tatăl fiicelor sale. Recent, vedeta a povestit într-un podcast că ea și actualul partener de viață al Vivianei Sposub nu mai sunt soț și soție în acte, dar că se consideră ca fiind învingătoare în această luptă.

 

Andreea Bălan a vorbit despre divorț

Cei doi foști soți au fost de mai multe ori în instanță, înainte de finalizarea acestui proces, dar blondina este fericită că totul a ajuns la final și se consideră ca fiind învingătoare în acest caz, pentru că fiicele pe care le au împreună au rămas în grija ei. Micuțele ei sunt cele mai importante ființe din viața sa și ar face orice pentru ele, oricând.

Nu ar fi putut trăi cu ideea că Ella și Clara ar fi stat departe de ea, așa că nu și-a dorit nimic mai mult decât să le aibă aproape. În ceea ce privește divorțul, cunoscuta artistă a spus că indiferent de ceea ce scrie în hârtiile respective, cel mai important este că s-a terminat și că fiecare își poate vedea liniștit de viața sa.

Tot ce ar trebui să aibă în vedere atât Andreea Bălan, cât și George Burcea este faptul că trebuie să aibă grijă, fiecare cum poate, de copilele pe care le au împreună și pe care cântăreața le-a vrut alături de ea mai mult decât orice pe lume.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a declarat Andreea Bălan, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.