Micutzu a reușit să scape de nici mai mult, nici mai puțin de 50 de kilograme. Comediantul a povestit, în cadrul uneia dintre emisiunile în care a fost invitat recent, ce anume l-a motivat inițial să se apuce de slăbit și ce l-a determinat să meargă înainte pe acest drum.

Ce anume l-a motivat pe Micutzu să slăbească

Micutzu a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost rugat să răspundă mai multor curiozătități venite din partea moderatoarei. Comendiantul ajunsese să cântărească, în urmă cu aproximativ trei ani, în jur de 170 de kilograme, având tot felul de probleme din cauza aspectului fizic și nu numai. Când a decis să se apuce de slăbit, acesta s-a gândit, în primul rând și în primul rând, la sănătatea sa.

Acesta nu a realizat când a ajuns să cântărească atât de mult, mai ales că își blocase în minte faptul că se îngrașă. A luat totul pas cu pas și a început prin a nu mai mânca timp de opt luni de zile carne, ceea ce l-a ajutat foarte mult, iar mai apoi a renunțat și la carbohidrați, moment în care a văzut rezultatele mult dorite. Ușor nu i-a fost deloc, doar că nu s-a dar bătut, având în vedere că era sănătatea sa în joc.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a declarat Micutzu, la Kanal D.

A fost nevoie de un efort considerabil venit din partea lui, mai ales că era obișnuit să consume destul de multă mâncare, de parcă acesta ar fi fost scopul lui în viață. Cea mai mare greșeală pe care o făcea era legată de faptul că mânca și seara, ceea ce nu îi era deloc recomandat, având în vedere problemele sale cu kilogramele.

Citeste si:
Andra, criticată dur din cauza greutății sale. A fost sau afectată...
Andra, criticată dur din...

„Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”, a mai zis comediantul.

Acesta nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz, după toate acestea, așa cum o face de fiecare dată, spunând că ar fi ostaticul perfect, deoarece ar trebui doar să fie hrănit la ore fixe și nu ar mai pleca.

„Eu aș fi ostaticul perfect, trebuie să mă hrănești la ore fixe, atâta tot. Deci dacă îmi dai mâncare la oră fixă, nu mai plec nicăieri. N-o scape băiatul ăsta niciodată.”, a adăugat Micutzu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.