Denise Rifai, invitată fiind într-un podcast, a vorbit despre multe aspecte importante din viața sa, inclusiv despre cele mai mari pasiuni pe care le are și care au fost o surpriză pentru toți cei care au urmărit filmarea cu pricina. De asemenea, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre bărbatul cu care s-ar mărita în orice moment.

Denise Rifai, cel mai sincer podcast

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai apreciate și urmărite prezentatoare de la noi din țară, odată cu emisiunea sa de la Kanal D, care le-a atras imediat atenția telespectatorilor. Aceștia au aflat lucruri mai puțin cunoscute despre multe persoane publice de la noi din țară și despre multe dintre situațiile prin care au trecut și pe care le-au ținut departe de ochii curioșilor. De regulă, ea este cea care pune întrebările, doar că odată invitată în podcast-ul moderat de căte Adrian Artene, vedeta a fost cea pusă în fața unor întrebări la care a fost nevoită să ofere răspunsuri sincere.

Ei bine, la un moment dat, Denise Rifai a vorbit despre cele mai ascunse pasiuni ale sale. Ei bine, se pare că i-ar plăcea să învețe să schieze și chiar are un antrenor care face eforturi considerabile să o ajute în acest sens, dar munca lui e în zadar, deoarece vedeta nu face niciun progres, iar asta o scoate adesea din sărite. Iubește, în schimb, caii și a recunoscut că dacă va avea vreodată o fetiță, i-ar plăcea să facă echitație.

„Am două chestiuni pe care vreau să le termin odată în viața asta, vreau să învăț să schiez, să știu, domnule, să schiez. Am un domn, pe antrenorul meu se ski, de la Poiana Brașov, se chinuiește omul ăsta cu mine, nimic! Cumva cobor, dar nu. (...) Vreau, îmi doresc și trebuie să termin cu călăritul ăsta. Iubesc foarte mult caii, mi-e frică de câini, am câțiva ai prietenilor mei pe care îi iubesc. Dar iubesc caii, am iubirea asta, pasiunea asta cu caii, de mor. Eu dacă o să am vreodată o fetiță, mi-ar plăcea tare mult să facă echitație”, a declarat Denise Rifai, în podcast-ul lui Adrian Artene.

Întrebată dacă există vreun bărbat celebru cu care ar dori să se căsătorească, prezentatoarea de la Kanal D a zis, fără să stea prea mult pe gânduri faptul că este vorba despre Kevin Costner, pe care l-a numit iubitul vieții sale. Este chiar genul acela de bărbat alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții și s-a îndrăgostit de el, în urmă cu mai mulți ani, când i-a văzut chipul pe un afiș, de pe Calea Victoriei.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

“Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: ‘Ăsta e genul meu’. El e căsătorit cu o tipă tare faină.”, a declarat Denise Rifai, în timpul aceluiași podcast.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.