Cătălin Rizea și Adda formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la noi, iar acest lucru se datorează participării lor la Asia Express. Cei doi soți au făcut deliciul telespectatorilor, mai ales prin intermediul momentelor în care se certau în fața camerelor de filmat. Așa cum era de așteptat, Adda a fost și aspru criticată pentru comportamentul său. 

Cătălin Rizea, despre cererea în căsătorie

Foștii concurenți de la Asia Express sunt împreună de ani buni, dar foarte puțini sunt cei care știu cum a avut loc cererea în căsătorie și cât de mult i-a luat lui Cătălin Rizea să îi ceară mâna mamei copilului său. Acesta și-ar fi dorit să facă acest gest în timp ce partenera sa de viață se afla la în concert, dar a renunțat la această idee.

„Eu mă gândeam să o cer într-un mod mai grandios, știam că ea-și dorește foarte mult să apară pe o fațadă digitală (…) și m-am gândit să fac un moment mai frumos. Apoi mi-am dat seama că e prea mult pentru mine, că s-ar putea să leșin, apoi am zis c-o s-o cer la un concert. În mintea mea îndrăzneață, m-am gândit să cer la Forța Zu, la un concert foarte mare”, a povestit Cătălin Rizea, potrivit cancan.ro.

Adda a presimțit că va avea loc cererea în căsătorie și nu i-a putut ascunde lucrul acesta, moment în care el a crezut că este o vrăjitoare, pe motiv că nu ar fi avut cum să bănuiască asta. Într-un interviu pe care soțul cântăreței l-a acordat recent a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Între timp, a trebuit să iau inelul de logodnă, cumnatul meu a cumpărat și el inelul pentru sora mea și-am făcut noi o șmecherie. Ana proba, de fapt, inelul pentru soră-mea și soră-mea pe-al Addei. În ziua în care mergeam la Târgu-Mureș, de Paști, stătea Adda în mașină și se gândea și zice: Tu nu cumva ai cumpărat inelul pentru mine? Eu cred că mi-ai luat și mie inel. Cred că mi-ai luat inelul și că e în torpedou. Mă gândeam că e vreo vrăjitoare.”, a mai spus el, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Cătălin Rizea vrea să devină din nou tată. Care a fost reacția...
Cătălin Rizea vrea să devină...

Adda a povestit și ea, într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, care este pe lângă un soț extraordinar și cel mai bun prieten pe care îl are.

”Pe vremea aia nu stiam sa merg pe tocuri. Mi-am luat tenisi in picioare si tocurile in mana, ca sa ma schimb acolo. Cand ne-am dat seama ca mai sunt 10 minute si incepe cantarea, am iesit din masina. Stiti cadrele alea din filme? Cand se opreste lumea in loc si actrita alearga in slow motion? Nah, degeaba le stiti, ca nu a fost asa. Lumea nu s-a oprit. Pe o muzica ambientala de claxoane, am inceput sa fug ca la maraton pe trotuar, cu falcile pe fast forward, apoi direct pe plaja, pana la Loft. Cand am ajuns, gafaiam. Aveam rimelul la buric si rujul intins pe fata, de zici ca m-a sarutat pasional un camion. Am intrat in baie sa ma retusez. Ce sa mai retusez? Imi trebuia operatie estetica. Mi-am luat tocurile si cand am iesit pe terasa, mi-am dat seama ca scena era o masa. Doua picioare pe ciment si doua infipte in nisip. Ok, mi-am luat tenisii din nou in picioare. Riscam sa “iti arat ca poc” cu mutra in sampaniile milionarilor, daca ramaneam printesa”, a povestit cântăreața.

Citeste si:
Cum va arăta nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea: Acum aș face...
Cum va arăta nunta Andreei...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.