Cătălin Rizea vrea să devină din nou tată și nu s-a putut abține să nu îi spună lucrul acesta și partenerei sale de viață, în timp ce erau văzuți de multă lume. Reacția ei a fost una care a stârnit hohote de râs.

Cătălin Rizea mai vrea un copil

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri de la noi din țară. Aceștia se iubesc, se respectă și au o căsnicie bazată pe comunicare. De asemenea, au și un copil care le face zilele mai frumoase, pe care îl iubesc la nebunie și căruia Cătălin Rizea ar vrea să îi dăruiască un frate sau o soră, doar că mai au de așteptat în cazul în care vor decide cu adevărat că vor se devină părinți din nou.

La momentul actual, îndrăgita cântăreață urmează un tratament din cauza căruia nu va putea rămăne însărcinată câteva luni bune de acum, dar se pare că soțul ei are planuri mari legate de acest aspect și chiar i-a zis acesteia că dacă îl termină repede, poate fac și un bebe anul viitor.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede poate facem și un bebe anul viitor. Am promis asta!”, i-a zis Cătălin Rizea soției sale, conform wowbiz.ro.

Reacția Addei nu a întârziat nici ea să apară, spunându-i clar că ea este cea care îl face, care se chinuie atât de multe luni, în timp ce pentru el este o situație care durează doar trei minute. Astfel, ea consideră că soțul ei ar trebui să o întrebe, în primul și în primul rând, pe ea legat de acest subiect înainte de a face declarații în fața camerelor de filmat. Cei care o cunosc și care o urmăresc, știu că a fost o glumă și că, probabil, au discutat deja pe marginea acestui subiect.
















O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

„Baby, știi care e chestia? Mai mult eu îl fac și trebuie să mă întrebi și pe mine, știi? La tine sunt doar trei minute.”, i-a zis Adda.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.