Faptul că s-a îmbolnăvit a adus multe schimbări în viața Addei de-a lungul timpului. Vedeta nu doar că a început să aibă o mai mare grijă de ea, dar a impus niște reguli destul de stricte în propria casă de la care nu se abate niciodată, pentru că îi este frică să o facă.

Adda, despre regulile din casa ta

Ultimii ani din viața Addei au fost unii care au pus-o serios la încercare și în care a avut foarte mult de suferit din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar din clipa aceea totul a luat o altă întorsătură în viața sa. Având în vedere coșmarul prin care a trecut, ea nu ar suporta ideea ca și fiul ei să aibă parte de așa ceva vreiodată și tocmai de aceea nu face altceva decât să încerce să îl protejeze. Partenera de viață a oferit un interviu, în care a povestit că este foarte strictă, când vine vorba de spațiul în care locuiesc și dezinfectează totul de mai multe ori pe zi.

„Ideea e că, comparativ cu ce era când eram noi mici, acum sunt tot felul de cocomârle încrucișate, că s-au modificat genetic și ele sunt cauza tuturor problemelor de sănătate pentru toată lumea. Încerc cât pot să-i fac și imunitate, dar să-l și apăr cumva. Sunt destul de strictă și dezinfectez tot de 100 de ori”, a declarat Adda, la Antena Stars.


Mai apoi, Adda a recunoscut că din cauza tuturor lucrurilor pe care le-a trăit a ajuns să fie germofobă, în ideea în care are momente când salută pe cineva dând mâna, iar mai apoi merge și se spală pe mâini și se dezinfectează. De asemenea, a ținut să precizeze că era așa și înainte de COVID-19.

„Da, sunt! Adică de multe ori și când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl pe mâini după. Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez. Asta este și nu are legătură cu Covid-ul, așa eram și înainte”, a mai zis ea.

Adda este conștientă de faptul că este multe prea fricoasă și că are momente în care exagerează, iar asta îi spune mereu și fiul ei căruia nu îi lipsesc niciodată dezinfectantul și șervețelele umede din ghiozdan. I-a explicat lui Alex cum stau lucrurile și că trebuie să folosescă șervețelele umede, ori de câte ori pune mâna pe ceva, deși știe că el nu respectă spusele sale, dar măcar își face datoria de mamă.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

„Uneori că sunt prea fricoasă și exagerez. Dar îi explic, are și în ghiozdănel dezinfectant, șervețele umede, șervețele uscate. Are șervețele umede speciale pe care să le folosească dacă pune mâna pe ceva. Îți dai seama că nu respectă tot ce îi spun, dar îi fac instructajul”, a adăugat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.