Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, s-au mutat la casă nouă. Aceștia sunt foarte fericiți că au reușit, în cele din urmă să își îndeplinească marele vis. Cântăreața a dat chiar și niște declarații despre mutarea lor în locuința pentru care au muncit din greu. Iată ce le-a zis fanilor.

Adda, despre mutarea la casă nouă

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri de la noi din țară. Aceștia au trecut prin multe momente complicate în viața lor, mai ales din cauza problemelor de sănătate ale cântăreței, dar le-au depășit pe toate, doar pentru că au rămas uniți. Cântăreața și-a găsit liniștea și în scris, iar anul trecut a lansat chiar și o carte care se numește „Cele trei Adda” și care aduce în fața cititorilor anumite aspecte despre care vedeta nu le-a mai vorbit nici măcar părinților ei.

Ei bine, finalul anului a fost și el unul bun pentru Adda și pentru partnenerul ei de viață, care au reușit chiar înainte de sărbătorile de iarnă, să se mute la casa nouă. Așadar, aceștia au petrecut Crăciun în locuința mult visată pentru care au muncit cot la cot cu angajații lor, după cum chiar blondina a povestit. Cei doi soți încă nu s-au acomodat cu locul în care trăiesc acum, pentru că nu a trecut mult de atunci, iar între timp, ea a dat și câteva declarații despre reușita lor.

Adda a recunoscut că a fost o schimbare destul de mare pentru ei și încă nu reușesc să se simtă ca acasă. Atât ea, cât și partenerul ei de viață s-au implicat, iar acum sunt foarte fericiți pentru faptul că totul a ieșit așa cum și-au dorit. Mai au multe de lucruri de făcut, dar le vor lua pas cu pas, pentru că este de părere că dacă le-ar fi făcut dinainte, ar fi existat posibilitatea să nu îi mai placă și nu a dorit.

”E o schimbare destul de mare, dar ușor - ușor ne simțim ca acasă. M-am implicat și eu, și Cătă, am lucrat cot la cot cu muncitorii, a ieșit fix așa cum ne-am dorit. E spațiu mult, și pentru căței... Mai sunt chestii de făcut, evident, dar le facem pe parcurs. Oricum, de foarte multe lucruri îți dai seama de abia după ce te muți. Dacă faci totul de dinainte riști să încarci totul foarte tare și să nu îți mai placă. Suntem 100% mulțumiți de tot ce am făcut până acum și a ieșit exact așa cum ne-am dorit”, a declarat Adda, la Antena Stars.

Citeste si:
Cătălin Rizea vrea să devină din nou tată. Care a fost reacția...
Cătălin Rizea vrea să devină...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.