Culiță Sterp este în culmea fericirii. Joi seară a devenit părinte pentru prima oară. „Astăzi am văzut cum arată fericirea!”, a descris el momentul pe un cont de socializare. Entuziasmată a fost și familia lui, în special mama sa, Geta Sterp, care a ieșit la declarații la scurt timp după ce noul membru a venit pe lume. Femeia a vorbit despre bucuria care îi inundă sufletul acum, dar și despre discuțiile care au existat în casă în ceea ce privește numele pe care îl va purta urmașul fiului său.

Mama Geta, declarații după ce i s-a născut nepotul. Frânturi din discuțiile din casa lui Culiță Sterp

Culiță Sterp a cerut să se întoarcă la timp din Republica Dominicană, acolo unde a participat la „Survivor”, pentru a nu rata nașterea băiatului său. Faimosul a trăit în 17 mai emoția vieții sale, căci atunci a devenit tătic pentru prima oară. Iubita lui, Daniela Iliescu, a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit 4 kg.

„Astăzi 17 Iunie , am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment , aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți , pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu ! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, a notat solistul pe contul de Instagram în ziua cea mare.

Despre marele eveniment din familie a vorbit și Geta Sterp, mama artistului. Aceasta a dat câteva detalii legate de nașterea micuțului și a dezvăluit și amănunte despre numele său. Conform spuselor femeii, în casă au existat multe discuții pe această temă. Ea ar fi vrut ca pe fecior să-l cheme David, dar părinții lui au decis altceva. Totuși, a oferit în premieră un detaliu: copilul va avea un nume biblic.

„Nora mea, Daniela, a depăşit puţin stadiul la care trebuie să nască pe cale naturală, fiindcă aşa, cum au declarat ambii părinţi, nu vrea cezariană. Cred că, dacă azi sau mâine nu vrea copilul să iasă, atunci vor provoca medicii naşterea. Prima dată am fost bunică în sâmbăta Paştelui. Acum văd că povestea are şanse să se repete, în Sâmbăta Rusaliilor”, a declarat Geta Sterp pentru Impact.

Citeste si:
Sorana Darclee și-a înmormântat mama. Ce a scris pe Instagram la...
Sorana Darclee și-a...

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp, sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament”, a completat pentru Playtech.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.