După aproape 6 luni petrecute departe de casă, aflându-se în concursul „Survivor România”, Culiță Sterp s-a întors luni, 31 mai, în țară, unde a fost așteptat de familie și fani în aeroport. Revederea a fost emoționantă. Cântărețul și mama sa au stat minute bune îmbrățișați, dezmierdându-se printre lacrimi.

Culiță Sterp, revedere emoționantă cu familia după descalificarea de la Survivor

Culiță Sterp a abandonat competiția de la Kanal D din motive personale și a decis să se întoarcă în România, unde îl aștepta Daniela Iliescu, iubita lui însărcinată. Aceasta nu a fost prezentă la aeroport în momentul sosirii lui, însă îl așteaptă acasă.

Solistul a fost întâmpinat la venire de mama lui, doamna Geta, și de fratele Iancu, iar revederea a fost una emoționantă. Culiță și-a strâns puternic în brațe părintele, moment în care ambii au început să plângă, fiind copleșiți de bucuria clipei. Cel care a mai destins atmosfera a fost Iancu, care a glumit pe seara aspectului fizic al fratelui său. De asemenea, deși nu tocmai un moment potrivit pentru o astfel de veste, l-a înștiințat pe supraviețuitor că urmează să aibă o cântare, semn că trebuie să se îmbărbăteze rapid.

S-a plâns că a slăbit mult

„Bine v-am găsit! Primul meu gând a fost acasă și uite că Dumnezeu m-a ajutat să ajung la familia mea, la mama mea, la frații mei. Am emoții. Lasă, eu pe Daniela o întâlnesc acasă. Mă simt de parcă am ieșit din închisoare și acum am venit în civilizație, după aproape jumătate de an de stat în jungla aia. Când am pășit pentru prima dată în aeroport, mă simțeam ca un copil mic pe care mama îl scoate să îl ducă la cumpărături. Am slăbit în timpul ăsta, ce e drept. Nu m-am cântărit, dar chiar sunt curios să văd câteva kilograme am”, a declarat Culiță Sterp într-un interviu pentru Kanal D.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.