Culiță Sterp este unul dintre artiștii care au trăit o poveste dificilă de viață până când s-a lansat în industria muzicii și îi este recunoscător mamei sale pentru modul în care l-a crescut.

Artistul a povestit despre copilăria sa în cadrul unui interviu acordat pentru revista Viva

„Noi nu am fost niciodată o familie avută, am fost modești, am urcat treaptă cu treaptă și știm cum e să fim și săraci, și bogați. Nu m-a luat valul celebrității. Țin minte, când a plecat tata de acasă, eu am stat cu oile și am asistat, împreună cu un alt băiat, să fete o mie de oi. Era iarnă, era frig, aveam 19 ani.”, a povestit Culiță Sterp, potrivit Can-Can.ro.

„Mama este eroul nostru!”

Culiță provine dintr-o familie numeroasă în care a trăit frumos, alături de frații și de mama sa. Tatăl lui era mai mult plecat cu afaceri, iar din acest motiv, mama sa a luat locul ambilor părinți:

„Mama înseamnă mult, înseamnă totul pentru mine. Ea ne-a crescut pentru că tata a fost mai mult plecat cu oile, cu afaceri. De mai bine de șase ani, am rămas doar cu ea și trebuie să recunosc faptul că s-a chinuit mult cu noi. Suntem patru copii și ne-a ținut pe toți la școală. A făcut oameni din noi. Este eroul nostru.”, a declarat Culiță.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2021 - 06 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.