Disputele dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru au ajuns, în ediția din 21 mai a concursului „Survivor România 2021”, la dimensiunile unui uragan care lovește aprig în cei doi protagoniști. Faimoșii au continuat conflictul la primul Consiliu de eliminare.

Deși la început au râs împreună, alături de toți colegii, Culiță Sterp și Raluca Dumitru au dat etapa curtoaziei pe una plină de venin. Cei doi concurenți și-au declarat reciproc faptul că nu se suportă. Grav este că cearta lor se răsfânge asupra evoluției echipei și duce, după cum au acuzat camarazii lor, la pierderea jocurilor.

Culiță- „Ești singura fată din echipa asta care amenință fetele”

Raluca- „Mă jignești, mă insulți.. ”

Culiță- „Ți-am zis că ești o falsă, ești un mare fake.”

Raluca- „Ai spus mai multe, incusiv că am 50 de ani.”

Culiță- „Păi și nu ai? Ai 45 de ani.. ”

Raluca- „Nu mai vreau să mai vorbesc cu tine..”

Replicile din cadrul Consiliului

Raluca: „Lasă-mă să vorbesc!”

Culiță: „Nu mai zbiera, fată, nu mai zbiera, că-mi spargi timpanul, nu mai zbiera.”

Raluca: „Nu te mai deranjează urechea atunci când țipă Ștefan.”

Culiță: „M-ai zăpăcit”

Raluca: „Și tu m-ai zăpăcit.”

Evenimentul, întâmplat în urma primului joc de imunitate din această săptămână, pierdut de Faimoși, s-a încheiat cu nominalizarea lui Sebastian Chitoșcă. Colegii au decis ca el să fie cel trimis în fața publicului. În cel mai recent episod, difuzat în 22 mai, vedetele au pierdut din nou în fața Războinicilor, astfel că au fost obligați să treacă din nou „la tablă”. Din dorința sa, Culiță Sterp a fost cel strigat de moderatorul Daniel Pavel. Cântărețul a vrut să fie în această postură fiindcă simte că trebuie să fie alături familiei sa, soția fiind pe punctul de a naște.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.