În aceste momente, echipa și concurenții „Asia Express” se află în Turcia, unde filmează noul sezon al show-ului de la Antena 1. Tocmai în toamnă vom vedea rezultatul, dar până atunci primim „pastile” din partea celor din spatele camerelor. Cu una dintre ele am fost întâmpinați recent și s-a dovedit a fi izvor de critici din partea internauților pentru protagonista din imagini, anume Lidia Buble. Cântăreața a fost jignită pentru aspectul său fizic.

Lidia Buble, criticată de internauți pentru aspectul fizic. Filmarea din Turcia care a pornit ploaia de jigniri

Un membru al echipei „Asia Express” a publicat o filmare cu Lidia Buble, când aceasta se afla în timpul unei probe. Transpirată, dar cu umorul la purtător, vedeta s-a lăsat surprinsă într-o ipostază nouă pentru publicul său. Soarele și unghiul nu a fost apreciat de fanii emisiunii, care au criticat-o pentru aspectul fizic, majoritatea oprindu-se la nasul vedetei, care, imortalizat astfel, părea proeminent.

Nu vrea să apeleze la un medic estetician

Lidia Buble este o artistă de succes care și-a schimbat treptat imaginea din fată cuminte în cea a unei femei îndrăznețe. Impresionați plăcut de etapele prin care a trecut cântăreața, adepții operațiilor estetice i-au recomandat să apeleze și la ajutorul unui medic specialist pentru a-și modifica forma nasului.

Blondina a clarificat că nu dorește să-și facă nicio îmbunătățire de acest ordin, afirmând de mai multe ori că este adepta frumuseții naturale: „Sunt adepta femeii naturale. Am învățat de la părinții mei să mă iubesc așa cum sunt făcută. Nimeni nu este perfect, însă trebuie să ne iubim așa cum ne-a făcut Dumnezeu”, a spus ea într-un interviu televizat.

A slăbit considerabil

Înainte de debut, Lidia Buble cântărea aproape 60 de kilograme. Multe s-au schimbat de atunci, de la stilul vestimentar, la atitudine, tunsoare și...greutate. Acum, interpreta are aproape 50 de kilograme datorită unui stil de viață sănătos.

Cel mai mult am avut 60 de kg. Eram o femeie cu forme, dar acum cântăresc 47, 48 de kg. Înainte nu aveam timp să mănânc sănătos și consumam mereu foietaje, însă acum am mai mult timp pentru imaginea mea și mănânc sănătos”, a mărturisit ea pe Instagram.

Citeste si:
Israelul își retrage diplomații din Turcia
Israelul își retrage...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.