Filmările pentru „Asia Express” au început de câteva zile, iar concurenții au pornit deja pe traseu. Chiar în aceste momente, cele nouă cupluri de vedete se află pe Drumul Împăraților, autostradă ce începe din Turcia, trece prin Georgia și Azerbaidjan și continuă cu două destinații surpriză.

O zi obișnuită în Asia Express

După zeci de planuri și strategii făcute în România, vedetele au dat piept cu realitatea din „Asia Express”. „Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici”, mărturisește Shift. “Eu nu am crezut că va fi atât de greu", spune și Adriana Trandafir. “Nu credeam că pot fi atât de disperat”, spune Mihai Petre. Primele episoade i-au luat deja prin surprindere, atât pe ei, cât și pe cameramani.

Dacă până acum adrenalina a fost la cote maxime, iar drumurile din ce în ce mai dificil de parcurs, în sezonul 4 se atinge apogeul. Acest lucru se poate observa și din cea mai recentă imagine publicată de echipa reality show-ului pe contul oficial de Instagram.

Doi participanți, care au găsit ca mijloc de transport doar o căruță, stau înghesuiți în spate, lângă vizitiu, în timp ce cameramanul a încălecat cu spatele calul, pentru a filma cât mai în detaliu în interior.

Lista concurenților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelai și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură.

Detalii despre show-ul de la Antena 1

„Asia Express” este varianta românească a reality show-ului „Peking Express” bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume, ce a fost concepută în anul 2004. În România, emisiunea a debutat în data de 12 februarie 2018 pe Antena 1. Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian, iar al doilea de blondină și Liviu Vârciu, alături de Andrei Ștefănescu. Sezonul 3 i-a avut ca gazde pe Oase, câștigătorul sezonului 2, și Marius Damian. În prezent, cei care conduc emisiunea sunt Irina Fodor, care o înlocuiește pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, plus Oase și Marius Damian.

Citeste si:
Florin Dumitrescu, adevărul din spatele celor patru procese cu...
Florin Dumitrescu, adevărul...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.