Showbiz 1 Iunie 2021 12:38 de Lorena Martin

Drumul Împăraților din Turcia va fi o adevărată provocare pentru cele nouă echipe concurente, care vor trebui să supraviețuiască cu un euro pe zi, să își caute cazare, transport și să câștige și probele pe care noua prezentatoare, Irina Fodor, le va oferi.

Noul sezon Asia Express va apărea în această toamnă la Antena1, iar concurenții sunt surprinși de adevărata intensitate a concursului:

„Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici”, mărturisește Shift.

„Eu nu am crezut că va fi atât de greu”, spune și Adriana Trandafir.

Care sunt cele nouă echipe care se vor duela

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

În ceea ce privește moderatorul emisiunii, Irina Fodor va fi cea care îi va lua locul Ginei Pistol:

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu.

Nu mă gândeam că după “Chefi la cuţite” va urma atât de repede un alt proiect.(…) Contextul în care se desfăşoară anul acesta competiţia este unic, aşa că provocările vor fi şi ele pe măsură”, declara Irina în urmă cu ceva timp.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.